|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me beja kako da te sledam u picku mater
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER srcus, bas se raduvam oti si tuka
pa kako si be bratce? kako pomina deneska?? so ima novo na forumot?? kade se zbunet i tuturutka? da ne otidoa da pasat ? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum super...na forumot ne znam dali ima neso novo samo sto dojdov....a ovie dvajca...moze se skrile negde ne znam
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahah, arno vikas, se krijat pod nekoja masa oni
ama preska mislam deka zbunet bil na forumot, gledam nova tem aotvoril vo razno , ama me zbuni so temata, ne ja sfakam batka, ti sam li si sega doma ili ne si doma ?? kaj nekoj peder da ne si? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe...sam sum da ti kazam...dojdi ako sakas ke se druzimeako sakas...kazi da go staam kafeto na sporet...dodeka stignes ke bide gotovo
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MONAAAAAAAAA MONAAAAAAAA MONAAAAAAAAA....
sram da ti e...prvo me vikas pa sam me ostavas... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
masteeeeeeer, izvini bratce, sestra mi se ukluci na msn
i samo taka stojam na forumot, n episuvam nisto lele ke me izvines pozdrav od mene MASTER .....TE SAKAM I TEBE I DRUGITE PEDERI TUKA NA FORUMOT |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne se krijam . . . Tuka sum . . . Malku na rabota i sega pak na forumov . . . Toa ti e zivotot . . . Tuku sto da praam sam ovde sega . . . Aj ke se napijam kafe i ke si pozborvam so drugive malku . . . Ko ne ste tuka vie da me druzite . . .
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i eve me...povtorno sam...osamen...vo sobata na pederite
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje, jas zaminuvam sega, vecer ke se uklucam pak i se nadevam barem nekoj od vas ke nacekam
Pozdrav |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke bidam vecer besamo ako ne si se uklucila...tesko tebe...ke te e...
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka sum MASTER , ama aj nakaj 22:00 ke se uklucam pak
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja togas moze nema da bidam uklucen...ama nakaj 00:00 sigurno...da si bila tuka
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eej peder pa ti si bil tuka
nego da gi zamolevme moderatorite da go smenat naslovot na temava , pa vo nego da gi napisat clenovite so se peder, da ne ima site |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |