|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 383940 |
Автор | |
violincelo
Нов член Регистриран: 16.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo maja
kako prvo neznam kade ziveete vo italija ili vo makedonija.jas ziveam vo italia canada i germanija. sakam da ti kazam deka ne e tocno deka vo italia ne se plaka nacionalnata televizia RAI. se plaka. od 1 juli 2016 godina site ziteli na italia plakat tv i toa isto kako vo makedonija, znaci im se naplaka vo beleskata za struja toa znaci televizijata se plaka zaesno so beleskata so strujata. pa zatoa ako nesto nesi sigurna ne davaj pogresni izjaviii. a sto se odnesuva za MKTV dali da se plaka ili ne da navistina MKTV e za zal nulaa, nema nikakov red a programata e isto nula, se uste se davaat filmovi crno beli od 60 godini. edukacijata e nula, zatoa se vinovni graganite na makedonija bi trebalo da se zalite i site ako treba da izleguvate pred MKTV i da se izjasnite a ne preku forum koj ve slusa nikoj. |
|
bejza
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2016 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=1005349
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem ushte raboti?!
|
|
You live only ONCE!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,zarem ushte raboti,,, ,,,, ,,,,i do koga ke plakame taksa eeeejjjj glasav samo zaradi toa taksata sho rekoa deka ke ja snema,,,ma rekoja deka i mtv ke ja snema ,,,a sega sho praime ,,, Изменето од pajser - 05.Август.2017 во 09:50 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 383940 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |