|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 45> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е така...
Не постои ни пријателство меѓу лезбејки. И меѓу хомосексуалци. Изменето од Tiggy Vicious - 13.Јули.2010 во 17:41 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па во кревет може само така си лежат на ''пријателски'' начин. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за жените незнам...
ама машко може да биде пријател само со некоја која... не го привлекува сексуално... што би рекле по мушки... што не би ја легнал... а и тоа важи само додека си трезен... штом се нафрескаш... јебеш пријателство... |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam takov "prijatel"!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе постои такво пријателство...не дека не постои....
Само...во 90% случаи, или ќе се скараат или ќе се из*бат ....кога -тогаш.... Изменето од Ninja 35 - 16.Јули.2010 во 01:32 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi...garantiram.....imam nekolku dobri drugari so koi epten se druzam, i se slusame i izleguvame zaedno i toa e taka veke so godini...Nikogas nitu me poglednale poinaku nitu pak jas niv..........
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НИКАД и НИКАКО ......... лага невидена ...... исто како пријателство помеѓу волк и јагне ............ СКА ШАНСА .......... НАЈН .........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..greshka ..ne beshe za tuka! a ovoj,..dobra mu e ..sporedbata! Изменето од Schatzii - 16.Јули.2010 во 12:55 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пријателство е можно
само треба претпазливост оти е лесно запалива материја |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си.
Има, постои пријателство меѓу машко и женско. Само многу е битно како женското се поставило, т.е како се понаша во негово присуство. Не би било океј да се пресоблекува пред него на пример, бидејќи сите ја знаеме машката природа If you know what I mean... Во машко друштво сум како машко. Со гради. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си ти салам |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postoi...
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постои се разбира...
доколку и се издупат понекогаш тоа не е нешто невообичаено нормално си е пријател и пријателка да имаат секс тоа е исто како кога двајца пријатели си помагаат взаемно Изменето од Anthony - 06.Август.2010 во 12:09 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |