![]() |
|
A1 под полициска опсада?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 56> |
Автор | |
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova e vandalizam i fasizam, ova nema ni vo Severna Koreja, ova nema ni vo Iran...
Ne sum partiski odreden,ama toa e toa.. |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Бранко е подобар и од Чак Норис.
Бранко го врти светот....нели. ![]() Изменето од Kali - 26.Ноември.2010 во 00:23 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
more i KOCO dojde ili ne???? nesum sega siguren
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Petkovsky ![]() Сениор ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Добредојде во Македонија =) |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Според сите показатели ова е напрајно од Бранчо некоја далавера држ не дај.
Како ли се собраа сите оние политички врхушки од СДСМ на едно место ![]() Некој има изгледа далавера напрајно со парички и овие опозиционериве трк да искористиме момент да протестираме. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
е ма мајче,никогаш не си тука во клучни моменти
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
taka e i AL CAPONE padnal poradi ne plakjanje danok ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
od ilegala bre ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Сега се прибрав и гледам сензација на медиуми, на форуми. Луге мои е ова е вон памет. Мисли ли некој за меѓународниот имиџ на Македонија. Ги вртам каналите и гледам оние кои се некој авторитет во новинарството излегоа на ТВ да водат отворени емисеии-на канал 5 Лупеска , на МТВ ги гледам Котевски и директорот на УЈП. Сител си пуштија филмче.
А1 пуштаат снимки од полиција, па дури и специјалци . Сега ја слушам Сиљановска зборува и искажува сомнеж во говорот на гостите и новинарите па дури дека е несоодветна споредбата со системите на Чаушеку, Чиле, Милошевик. ![]() А оно цела гужва била дека имале инспекција од УЈП. Нешто околу данокот на Рамковски. ![]() |
|
![]() |
|
se soglasuvas oti e peshkir a toa ne e fer daj gledaj od politichka gledna tocka vaka mi izgleda degutantno Изменето од anakin - 26.Ноември.2010 во 00:18 |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Сега А1 ко што гледам си работи,како тоа ја затвориле
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
еднаш да се согласам нешто со тебе...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
koco koco koco
![]() neka se samozapali bre... demokrizija e vo prasanje |
|
|
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Јас ширам пораки на љубов ама никој не ме слуша,шала на страна Македонци сме сите ај да се сакаме ако имате негативна енергија и ви се хејта,хејтајте ги соседиве и онака тие не хејтаат оддамна
![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |