![]() |
|
Духови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142> |
Автор | |||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Хмммм?
Мене не ми прават лично ништо, моито шесто чуло е прилично затнато, но тоа не е причина да негирам некои работи кои се дешаваат.
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Во принцип духовите се души кои останале заробени на земјата заради некоја причина. Малтене 99 % од нив нема да направат никакви лоши работи на никого, се разбира доколку не се испровоцирани.
Е сега од твоите два поста претпоставувам дека отприлика имаш некои случувања и сакаш подобро да се запознаеш што точно се случува. Повели објасни тука, или ако сакаш на ЛП бидејќи малце повеќе сум упатен во оваа тема, поточно истражувањето за и околу духовите, па ако можам ќе ти помогнам. Во секој случај верувам во нив, ги истражувам, имам и некои докази, а богами сум и член на едно европско друштво кое истражува вакви појави. |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Зошто таква реакција.. Сепак тоа е тема која мене од секогаш ме фасцинирала. Некој сака да верува во нив, некој не сака.
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
||
..mozeme da pravime nesto interesno stom taka
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
||
Договорено.. Ти ќе бидеш духче, а јас ќе те истражувам
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ti veruvas vo takvi raboti
![]() |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
,,,,a ti ko duh ,,,sharash niz cel forum ,,,,,
![]() |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
Месинџер, од кај тебе да не се? ![]() Шала на страна...ич не верувам во духови.. Иако имало такви моменти кога за малку ќе поверував дека постојат.. Откако умре баба ми пред мн. години, мислев дека уште шета меѓу нас
![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
И да ти кажам нема да ми веруваш.
![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
||
jas cekam da mi objasni nrgmkd.... za nemirnite duhovi
![]() Изменето од vivi1 - 23.Ноември.2012 во 21:10 |
|||
vivi
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Постојат.
![]() И тука и таму некаде...
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
,,,,,,,
![]() |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
||
Сакаш практично? Не ме бива многу за теоретско објаснување... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |