|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 1869> |
Автор | ||||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.......a zamisli.....koga sum se rodil i jas sum bil bebe.......tolicko....
abe se ezam od samata pomisla......... i mene mi fali zlatoto moe....
|
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
DECKOVCI DA LUDUVAAT PO NEA HIK HIK
|
||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хахахах..да изучи, докторка да стане, па да не лечииииии...хик
|
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
MARIJANA NANKA SEA AMA STUCA U SON OD NAS
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i da ne pie ko tate hik
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и да биде убава ко мамичка...хик
|
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
TETE MOZE PO MALKU DA SE NAPIE ZA DUSA KAJ U OVAA ZEMJA DA NE SE NAPIE RAKIJKA HIK
|
||||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...da be teto..........
a jas pak mislev deka toa e k*re.......pa se raduvav deka masko ke bide...
...ama posle me utesija drugarite.....mi rekoa deka koga ke porasne kolku saka ke gi ima...sto ke i e edno ko na nas....
i taka se pomiriv....svativ....vo pravo se.....
|
||||
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..abe jas na terminator da ne ti licam Teto?????....aj sega da ne se vregame....
|
||||
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..луѓе морам да спијам.....утре ќе станувам многу, многу рано..се надевам дека ќе се читнеме утре....а да...ќе заборавев...нема да гушкам перница...лека ноќ..........
|
||||
|
||||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
UBAVINA OVA VECERVA KAKVA UBAVA VEST. BRAVO KASPERCE KE MI BIDE UBAV PETOKOT SO OVAA VEST
|
||||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |