IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс на работно место!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс на работно место!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 17:06
Razbira se...ima nacini,modaliteti i alatki seto toa da go izvedes na malku podostoen nacin...
Oti ako razmisluvas so hormonite na rabota ke ti se obijat od glava kako so gjaolo ona de...голема%20насмевка
Ili toj ili taa eden gresen cekor i si eba mameto i rabota i se...hi hi hi
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 22:18
ama ne e ist adrenalin....100 % pojak .....najverovatno....голема%20насмевка
Кон врв
Ивона02 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2009
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 00:48
seks na rabotno mesto

OBOZAVAM црвенеење
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 00:49
А јас што работам на отворено....збунетост
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 00:50
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

pa obozavaj i tiголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 00:51
Originally posted by Ивона02 Ивона02 напиша:

Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

pa obozavaj i tiголема%20насмевка

Е да бе....ладно е сега....тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 00:52
E pa sega ne obozavaj, na prolet taa rabota голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 00:53
Море ќе обожавам и јас....може ќе ми тргне....плазење
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 02:15
ја не обожавам ...дури сум и противник
Кон врв
bodeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 00:58
Jas obozavam i sekojdnevno praktikuvam,12 sati da sedi do tebe takvo telo- treba da si lud za da ja ostavis na drug da ja raboti.
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 03:07
Originally posted by bodeti bodeti напиша:

Jas obozavam i sekojdnevno praktikuvam,12 sati da sedi do tebe takvo telo- treba da si lud za da ja ostavis na drug da ja raboti.

oва малку нереално ми делува
Кон врв
bodeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 05:42
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Stavi se vo slednata situacija;taa,od edniot kraj na svetot,ti, od drugiot kraj na svetot,a se naogate na treto dalecno mesto;rabotite sekoj den vo nedelata po 12 sati,nocna smena,a ostanatite 12 sati nemate so koj drug da kontaktirate bidejci site rabotat preku den,ke sedis vo kontejnerot i ke cekas da pominat tri ipol maseci za da otides na godisen odmor da se vidis so sakanata ili semejstvoto? ke puknes po eden mesec i ke se zbrckas so prvata sto ke ti naleti,a posle toa ke ti naletuvaat sekojdnevno i ke ti bide navika.

Изменето од bodeti - 01.Декември.2009 во 05:45
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 16:29
Originally posted by bodeti bodeti напиша:

Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Stavi se vo slednata situacija;taa,od edniot kraj na svetot,ti, od drugiot kraj na svetot,a se naogate na treto dalecno mesto;rabotite sekoj den vo nedelata po 12 sati,nocna smena,a ostanatite 12 sati nemate so koj drug da kontaktirate bidejci site rabotat preku den,ke sedis vo kontejnerot i ke cekas da pominat tri ipol maseci za da otides na godisen odmor da se vidis so sakanata ili semejstvoto? ke puknes po eden mesec i ke se zbrckas so prvata sto ke ti naleti,a posle toa ke ti naletuvaat sekojdnevno i ke ti bide navika.

хахаах лелелеее...а чекај таа е на еден крај на светот,ти на друг крај...ама во брак или не?!?!
инаку јас би чекала три ипол месеци и четири ако треба...ако сум во брак тоа е неверство,а ако имам семејство тоа е фатално...зошто да ме гризе совеста дека сум се плеснала со некого дури и никој да не знае за тоа?!? јас ќе знам и тоа ми е доста да неможам да го погледнам мажот ми во очи и да му речам..абе ми дое до секс и легнав со првиот што налета!
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 17:05
Bodeti e nasiot biser...голема%20насмевка
Sakam kazam neznam recam...ama ima 250$ dnevnica hahahaha
Kako nie od mars da sme padnati pa ne znaeme kolkava e najgolemata dnevnica vo USA hahahaha
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.