|
Дали ке има нова војна во балканот??????? |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a vie turcite ste demek pametni ? ... znaes li ti deka vo turcija , na primorjeto osobeno e zabraneto da se sviri harmonika ? .. od prosta pricina sto sekogas so ednata raka navleguvate vo grcki teritorijalni vodi
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali ke ima vojna na balkanot ke resi Amerika a ne balkancite.
Kako i da e vojna nikogas ne bilo problem da ima na ovie prostori. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
absolutno tocno .... medjutoa , kako trgnale rabotive , za mnogu kratko vreme amerite nema da bidat edinstvenite igraci koi ce odlucuvaat po toa prasanje ... veruvaj me samo da slusneme kakvi pesni mu ispeale na maliot dacic vo moskva
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 20.Мај.2008 во 02:30 |
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://uk.youtube.com/watch?v=rIUZtvLfVlA
Treta svetska vojna.. Изменето од oon - 07.Август.2008 во 15:23 |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се надевам дека си во право. Но овие простори лесно се запалуваат, а уште полесно горат. Тука е Босна, Косово, Македонија, па и Грција. Изменето од Паланчански - 12.Јуни.2008 во 11:19 |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti mislis deka e toj baba Vanga pa znae ? ... ili deka e nekoj faktor pa mu kazuvaat ?
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку постарите ќе се сетат дека во 1986 Борис Новковиќ ја испеа познатата песна Тамара. А таа започнува со: Bice rata, kazhu svi...
Сега, не верувам дека мислел на војната во СФРЈ, но стиховите му се многу пророчки. Баш така испадна. А нова војна во блиска иднина нема да има. Кога ќе има трета светска, тогаш и тука ќе пукне. |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe koj qur albanicete ke napadnale ova ona ako ne gi podrzat amerikancite slobodno mozat da klekna i da ni go ispusat na site a rat ke ima 100% i toa mn jak rat ke bidat i nuklearki i se hahahahah
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам и мене така ми фаќа умот Таман скоро 100год. од Балканските војни а и така се редат работите сите шептат за некаква поделба(федерација) на Македонија прават средби меѓу себе(можеби и тајни) а и не е само кај нас жешко,односите Србија-Косово се влошуваат,Се спомнува делба на Босна,Македонско-Грчките односи се влошени,Турција ја провоцира Грција со потпомагање на нас и т.н.Кога? е вистинското прашање.Барем јас така мислам.
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лично не верувам дека ќе има нова војна на Балканов-иако, Балкан-и се е можно!
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
king faruk
Нов член Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ima sigurno, kaj ima slovenski naordi ima vojni , dokaz pozledna vojna vo kavkaz.
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koi slovenski narodi be ???? Gruzijcite sloveni????????? siguren si?????? da ne e obratno kaj so ima siptari tamu ima vojna ...vo kosovo imase vo makedonija imase ,vo crna gora kaj i da e i tamu ke ja spukate za covekovi prava a moze i grcija
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |