IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Mоќта на немоќта
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Mоќта на немоќта

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 02:03
 A MENE GLEDA POD OKOнамигнување
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 02:08
БЕГАЈ ДУРИ НЕ ТЕ ЗЕЛ НА НИШАН - ОТИ ЌЕ ЈА НЕГИРАМЕ ТЕМАТА.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 09:23
Mokta na nemokta e najocigledna koga u sred serenje ti zvoni na vrata tvojata sakana licnost i kako se iznerviruva sto ne mozes da otvoris, a ne znae zosto i si zaminuva...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 10:31
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

pametot ne e samo u sred megu zenite

A BE ZNAM DEKA NE E SAMO, AMA PRETEZNO E!

Abe ajde, povedete ne ! Dosta trubite kako ste popametni ! I samata gledas deka sme ocajni za pametni vodaci. Sega bar gi imate instrumentite vo race, koga mozea planinari sto covek so cevli ne bese videle do sega da vlezat vo vladeackite strukturi, pa sto ve sprecuva vas superiornite.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 10:32
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

glup eden

MISLAM, REAKCIJA NA MESTOгазење%20од%20смеење

Ja za mene zborev
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 10:46
ЗБУНЕТ, АЈ ОПРЕДЕЛИ ЈА УБАВО ТЕМАТА.
МОЌТА НА НЕМОЌТА НАД ЛИЧНОСТА ШТО Е ЕНМОЌНА ИЛИ
НЕМОЌТА НА ЛИЧНОСТА КАКО ПРИВЛЕКУВАЧ НА ДРУГА МОЌ СО ЦЕЛ ДА ЈА ПРЕТВОРИ ВО СОПСТВЕНА МОЌ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 11:07
Se zbunuvam povremeno i zaboravam kade se naogam i pred kogo sto zboram...priznavam off topic sum celiot, mislite mi skokaat kako majmun od drvo na drvo a jas sum nemoken...prostete mi...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 11:15
nikoj ne znae kolku e navistina silen koga navistina mu treba da bide
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 11:53
Baba so bastun i jazik kako lamja ke ti zastane sred pat i ke te rasprasuva kako da raboti vo razuznavanje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 12:03
И ТИ ЌЕ И СЕ ИЗЛАЕШ КАКО ПРВООДЕЛЕНЧЕ ШТО ЈА НАУЧИЛО СВИКОТВОРБАТА НАИЗУСТ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 12:07
i ete tema za pred klupa sledniot mesec zosto sekoj zbor sto si go kazal ke se meri, vaga i na najnocekuvani nacini ke se tolkuva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2008 во 12:08
Originally posted by anakin anakin напиша:

nikoj ne znae kolku e navistina silen koga navistina mu treba da bide

НИТУ ПАК СЛАБ И РАНЛИВ КОГА МИСЛИ ДЕКА Е МНОГУ СИЛЕН
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 23:20
Mokta na nemokta.....uf...mnogu strasna situacija, kako stignav do zidot, kako ponatamu?, sto da se pravi?, 
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 08:36
Kako vo situacija oci vo oci, prevrtuvaat oci oti se zbunuvam i trepkam so moi oci kako mlada nevesta, zatoa ke pisuvam na forumov dur nekoja ne se sozali da mi dae i posle si odam... vetuvam...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,186 секунди.