|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako mu e tvrd stavot on ne moze da tvrdi poinaku
|
|||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tvrdi? A kogo laze, sebe ili mene ? Delata zboruvaat, zborovite znaat da izlazat ..
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...it wasn't me... |
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
leleeeeeeee izzie ...........za greota sirot ti????c c c c c c c c
navistina mi e zal.............barem da bidnese nesto...........pa i da te karaat..a vaka??????c c c c c c c c c sram da i e.........
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ке знам за другпат...ако изгледа сумњиво одма да влегувам во акција...ако ме фати барем да биде заслужено |
|||
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...зборот ми беше дека понекогаш (читај:скоро секогаш) вие претерувате и од ништо правите нешто гоооолемо... |
|||
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sigurna sum deka ova se odnesuvase na zenskiot rod
jas ne se lutam ako go vidam so druga,toj kako prvo ne e moja sopstvenost i si ima svoj zivot so koj jas sum porzana pomal ili pogolem del....megjutoa ne mu go zagrozuvam pravoto na privatnost,neka izbere sto saka i sto bi trebalo da pravi.....
znaci nema ljutis
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pokien gz nikoj ne pljuka... ...it wasn't me... |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најсмешна реплика од американски филм, ама нема промашување: -It's not what it looks like-. Ај што ќе го фатиш, па уште си ќорава или смотана. Трагедија. Али топсекси е шампион, стомак ме боли од смеење Како бе ’’не му го загрозуваш правото на приватност’’, хахаха. Демек, ти си ми дечко, ама можеш во приватни моменти што и со кого сакаш да правиш, јас нема да ти се мешам во интима Не викам дека треба му дишеш во врат и одиш зад петици, или проверуваш, таман работа, ама терминов ’’загрозување приватност’’ у комбинација со фаќање на дело ме изнасмеа. ’’ Упс, извинете на сметање’’. хахаха Ќе те гушнам еднаш за ова Изменето од Kali - 22.Јануари.2008 во 20:22 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ќе го фатам на дело...... шкртам од список.... животот оди понатаму.......
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke ja koljam so tup noz
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Стално му викам на оној мојон :Те фатам ли на дело-другар ти на маса и со сатарот-ЦАНГГГ!!!
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...fati go de...i da o fatish...it wasn't on...
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И после се животот тече понатаму.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |