|
Инцест |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | ||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Искрено на овој пост и јас немам коментар. Изменето од renatax - 26.Јули.2010 во 21:42 |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Najverovatno nema da te tangira se do momentot ako nekoj tvoj blizok ili tvoe dete saka da zasnova brak i da osnova semejstvo so nekoj koj e rosden od takov brak .E togash ne veruvam deka ke ti bide seedno so ogled na toa kako genite vlijaat na potomstvoto.No sepak tebe toa ne te tangira neli? |
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јозеф Фрицл, човекот кој повеќе од 20 години ја држел својата ќерка во визбата и кој со неа имал седум деца, доби доживотна казна затвор. Според мене и оваа казна е мала за овој тн. татко..... Дали неговата ќерка ќе може да има нормален живот после сите страдања? Изменето од renatax - 28.Јули.2010 во 16:49 |
||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Верувам дека болдираното го немаш прочитано. |
||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И оставањето на коментар со содржина "No Comment", е коментар. |
||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кој сте пак вие да одлучувате што е добро, а што не за другите?
|
||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sakash da kazesh deka e toa vo red .....ama samo ako se sluchuva na drug?
Strashno zvuchi. Inaku chitam se ,a ne sekoja treta recenica taka da i toa e prochitano .I nitu sudam , nitu odluchuvam samo kazuvam deka incest kaj i da se sluchi ne go opravduvam. I nikako ne mozam da kazem ne me interesira ako ne mi se raboti za del od semejstvoto . No sepak site si imame sopstveni stavovi . |
||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што осудуваш ти? Тоа што двајца луѓе се љубат, се сакаат? И како можеш ти да им забраниш на двајца возрасни луѓе да се сакаат? Мене ништо не ме интересира, ако тоа ништо не се однесува на мене. Кога ќе почне да се однесува на мене, станува нешто. Е сега, кога ќе стане нешто, тогаш гледам како треба да се постапи во одредена ситуација. Изменето од Anarchy - 27.Јули.2010 во 00:55 |
||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Никој не може да им забрани да се сакаат, на крајот на краиштата тоа ниту државата не може да го стори, но законите можат да забранат тие да се венчаат, а на роднините во права линија и на браќата и сестрите да имаат дури сексуално да општат, што би били кривично дело родосквернавење. Како што кажав, државата е заинтересирана за здраво потомство, а бидејќи обврска на државата е да се грижи за здравјето на граѓаните, несомнено постои интерес и законски да го регулира тоа прашање. |
||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ахам, од толку што се грижи државата и од толку што се грижат сите држави, немаме дрога, алкохол и цигари од кај да си купиме. |
||||
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dali osuduvam?Dali mozam da zabranam?
Ne sum vo moznost da osuduvam ni pak da zabranam, no ne mozam ni da zamislam da imam takov ramnodushen stav kako tvojot.Ne e drzavata taa koja tebe treba da ti kaze dali tebe treba da ti e bash seedno ako chuesh vakvo neshto.Toa e do sekoj chovek individualno .Ne e vazno kade se sluchuva toa , vazno e da ne sme ramnodusni sprema tie pojavi. .Zdraviot razum deka neshto ne e vo red so takvata ljubov.......... toa i ne pravi luge na kraj . |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Луѓето го прават инцестот, луѓето шверцуваат и користат дрога и алкохол и цигари...Државата не пие и не пуши...значи ЛУЃЕТО не чинат ...зошто не го сватите тоа.........не е крива државата НАРОДОТ ЕЕЕЕ....но не сите само оние со најниска и бедна свест....
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Tакви примери се познати во европските кралски семејства, кои сметајќи дека со браковите меѓу членовите на нивните семејства ќе зајакнат, се уништиле самите, затоа што станале една голема фамилија, која била поврзана меѓусебно, па со таквите бракови пренеле и многу болести на наследниците и потомците. Хемофилијата која кралицата Викторија ја имала, им ја пренела на сите машки потомци, а женските потомци пак на своите деца, па затоа бидејќи сите биле на некој начин поврзани, речиси сите кралски фамилии на своите машки потомци им пренеле хемофилиј. Најпознат е примерот со хемофилијата која ја имал рускиот принц и престолонаследник Алексеј, синот на Николај II Романов и царицата Александра, германска принцеза, која му го пренела генот. Ист е случајот и со дијагнозата позната и како хабзбуршка усна. |
||||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Доколку те исполнува тоа што некој останува подзинат после твојот коментар и е во недостаток на зборови или пак се воздржува од нешто што би сакал да каже...тогаш си ја постигнал целта. Да поддржуваш инцестуозни врски не е нормално,иако тие не се во твоја непосредна околина,како што велиш ти. |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |