![]() |
|
Неверство во брак |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
govedo koj e toj sto otisol ili toj sto go pustil da odi...izgleda i
dvajcate se goveda sto pravat deca koga nema ljubav ili da go zadrzat
brakot...izgleda denes e moderno deca pa razvod..
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa na filmovite svite se razvedeni tamu u Amerika, a makeata ili ocuvot sekogas se poarni od originalite
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Имаш три опции:
1.Да го оставиш и да го казниш со тоа што децата нема да му дозволуваш да ги гледа.Ова под услов ако си економски независна.Тој некое време може ќе тагува по децата ама бргу ќе се прежени и ќе си има други деца, а твоите ќе ги сака од далеку, но набргу ќе се помири со фактот дека не може да ги гледа, а за тоа ќе те обвини тебе и така ќе си ја олесни совеста. 2.Да останеш во брак заради децата, да се преправаш дека си му простила, а всушност да му вратиш со иста мера(може и повеќе оти заслужил). 3.Да се разведеш и да останеш со него во контакт заради децата.Тој сепак нив им е родител и добро е да има обврска спрема нив .Не да им плаќа издршка изречена со пресуда(издршките се многу мали), туку да му ги оставаш по неколку дена.Исто да не ги прекинуваш врските на децата со фамилијата на татко им. За тебе и децата ќе биде подобро. |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ллелелеее каква крајност ејј
![]() ако и е за децата ке му се смири и ке си кути па он може и те како пак да си терк по свое а па уште повеќе ако економски е слаба....
ке трпи и те како....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ma neka mu plati na nekoj sto vozi bulduzer da go smacka, a na decata ke im kazuva deka od sto ne ucel bil opst rabotnik i zatoa nastradal. I decata se so petki ke bidat, volkot sit ke bide i ovcite na broj
|
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Е ајде сега пак и вие - говедо, да платела да го згази булдожер... Малку е претерано. Како што кажав уште во најпрвиот пост, чест му прави што кога се заљубил во друга и кажал и се разделиле - место цел живот да лаже и да си има швалерка за надвор и жена за дома. Не е убаво што се случило во таков момент, тешко е и за Тамитами и за децата, ама не е најголемата трагедија во светот. На луѓето им се случува да се заљубат во момент што најмалку очекуваат. Доколку остане добар родител на децата (да контактира со нив, да ги сака, да плаќа алиментација) и искрен со Тамитами, нема зошто да го категоризирате како во примерите во првата реченица.
Опцијата 3 на Ванеса за мене е најразумна. Сепак има деца во целата ситуација и треба односите да се држат на цивилизирано ниво. Изменето од Miriam - 18.Август.2007 во 14:44 |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ne zabagavejte vo krajnosti najlesno so se vika e da se razvedes a nejtesko e decata toa kako ke go podnesat,,,,,
|
|
![]() |
|
Site deca uglavnom tatkovcite gi smetaat za moroni taka da nema da bide predizvikana golema steta
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
најлошо е ако почнал да се дрогира.
затоа што во неколку наврати, tamitami кажа, дека типот сам признавал оти не се препознава самиот себе. интересно, нели? а такви девојки кои се спремни за забава по службени патувања може знаат и повеќе од едно трикче. затоа децата подалеку од него, барање за медицински преглед, кој знае што има до сега фатено и плус забрана за приближување, бидејќи кој знае што може да направи во афектна состојба. сигурно си е сигурно! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Последново мислење не знам дали да
![]() ![]() |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Od kade pa deka razvodot e najlesen? Ne e vrska pa aj kje raskinam i povekje nisto ne me interesira za nego... Sepak tamitami sama kje si odluci kako ponatamu bez razlika nie ovde sto "laeme"... ona najubavo si ja znae situacijata doma... |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
taka e, ona treba da si resi. Ima poveke opcii, samo treba da pazi da ja odbere taa sto nema da se kae cel zivot, i od koga ke ja odbere da prodolzi da si go zivee mirno zivotot i bez nervozi, zato sto nervoite go rasipuvaat zivotot zdravjeto a eden ni e zivot. I treba da se znae deka toa veke e sekojdnevie , 50% izneveruvaat i mazi i zeni i stana normalna rabota sto ne treba da se svati tolku tragicno nego da se najde resenie za prodolzuvanje na vesel zivot, zvuci grubo no toa e toa, napravenoto ne se poprava.
Изменето од brmm - 19.Август.2007 во 10:57 |
|
![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Brmm,sakas da kazes deka ako tvojata zena te izneveruva ti bi prostil tuku taka i bi prodolzil taka lesno (so ogled da imate deca)? A, sto ako ti i prostis i ona pak go napravi toa po 2 pat? Kako velat "tesko e prviot pat, lesno e 2 pat".
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Изменето од brmm - 19.Август.2007 во 11:44 |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |