IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Иван од Куманово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Иван од Куманово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
Автор
Порака
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 17:51
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Имав здравствен проблем и братучетка ми ме одвлечка кај него.

Идам на наредна контола се си е чисто ко ништо и да не било.

Цела година се е во ред, се до пред некое време кога.........дијагнозата од претходно пак ми се потврди............

Оценете сами....

Јас ништо не викам

Секоја болест има своја причина која лежи и во душата на човекот. Тие причини во душата настануваат поради погрешното мислење зборување и постапување на поединецот кон другите, природата и на крајот и кон самиот себеси.

Ако не се отстрани причината во душата, тогаш примената на медицински лекови или зафати во енергетското поле на човекот(како што многумина исцелители прават) се само привремено подобрување на состојбата. Имено, честопати така, само се потиснуваат причините назад во душата. Резултат е дека порано или подоцна телото повторно заболува.

Имам многу исцелители кои навистина имаат сили да помагаат, но и тие самите честопати се недоволно упатени во енергетско-духовните токови на човекот за да можат трајно да помогнат.

Како прилог кон кажаното давам и два линка за бесплатно читање(англиски јазик) на 2 книги на тема вистинско исцелување. Првата - Целовито исцелување - е достапна и на македонски јазик но не и он-лајн. За повеќе информации можете да ме контактирате во лична порака.

Healing by Faith - Holistic Healing (angliski)

I Heal you - Јас те исцелувам (на англиски јазик)

Изменето од Majkl - 25.Октомври.2008 во 17:52
Кон врв
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2008 во 16:29

Имав прилика да го запознаам Иван.Дури незнаев дека лекува.
Во една пригода ме праша што работам,му одговорив,но и јас го пршав што работи.Тој ми се претстави дека е Иван кој лекува,но онака со тивок глас,впрочем некој да не го слушне
Разменивме некои мислења...ме изненади фактот дека ми кажа оти тој лекувал од својата трета година
Ме покани да дојдам кај него поради едни мои здравствени проблеми но јас не отидов.
Многу зборуват за него,од се по нешто...но мене човекот ми е чуден некако.Не дека не ги прифаќам таквите луѓе,верувам дека има такви луѓе.Го прашав колку зема за третман,ми кажа дека јас колку сакам оти тој е испратен од Господ и тој тоа го прави поради Божјата љубов.
Е, сега која е неговата вистина тој самиот си знае.
Љубов и само љубов
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 12:49
Mislite za Ivan iscelitelot?

ppppppppp od nisto ne se razbira.Ne vikam deka ne veruvam vo tie raboti,no bas za nego mozam da vi kazam deka e trci lazi,pa sopnise.Vrska nema od nisto.Samo laze narod,a narodot si veruva vo nego

ivaniscelitel

Lecel Hemoroidi zimi majka ziva smeska e ne znma sto drugo da kazam za nego
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2009 во 15:12
Gluposti...gluposti...nisto poveke od toa
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:43
Случајно го видов пред некој ден, незнам на која ТВ, и го ижалив тој човек, а сум слушнала дека неколку пати бил,  претепуван... !!!
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 03:05
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

Mislite za Ivan iscelitelot?

ppppppppp od nisto ne se razbira.Ne vikam deka ne veruvam vo tie raboti,no bas za nego mozam da vi kazam deka e trci lazi,pa sopnise.Vrska nema od nisto.Samo laze narod,a narodot si veruva vo nego

ivaniscelitel

Lecel Hemoroidi zimi majka ziva smeska e ne znma sto drugo da kazam za nego

Да,баш тој човек...чуден е некако,да нема дете би рекла дека е п....,така некако ми делува,и како да има женски хормони,кога зборува целиот некако е...чуден
Љубов и само љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 17:21
ivan ti e covek koj samo gi laze lugeto nisto poveke ne znam samo kako mozat da mu veruvaat lugeto sramotiloci zivi e
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 17:52
Ovoj Ivan ima ''ordinacija''karshi drzavna bolnica vednash do sendvicharta Asteix...jas neznam koj e shto e ,dali go biva ...ama edno znam ni na kllinika nema tolku guva kako kaj nego...chudo nevideno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2009 во 18:38
gi laze samo lugeto imaj prilika nekogas da go vidis na krt pa ke se iznasmees i ke svatis kolku coekot samo laze

Изменето од Wonderful_Life - 15.Март.2009 во 18:39
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2009 во 17:18
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

gi laze samo lugeto imaj prilika nekogas da go vidis na krt pa ke se iznasmees i ke svatis kolku coekot samo laze

Ne mislam deka e iscelitel a negovata skripta e navistina polna so krajno neseriozni izjavi (na pr. deka hinduizmot bil religija napisana od profesorot Gandi). No sto e toa sto go tera da gi laze lugjeto, i dali toj voopsto navistina misli deka laze? Imeno, za pari ne e, toj samiot veli deka pari ne bara...

Изменето од Majkl - 16.Март.2009 во 17:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 02:53
Mozda ne bara pari ali sepak preterano go laze narodot.Sepak narodot ima maka i bara pomos od nego,a toa e sosema neodgovorno i neseriozno od negova strana.Ima premnogu drugi luge koi stvarno pomagaat a ne im e za pari.Sto znam samo ne mu veruvam na toj covek tropa samo gluposto koi se preterano smesni.Se blamira samo a ne veruvam deka pomaga
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2009 во 10:10
ako nekoj veruva vo toa sto go laze dali istoto e lazenje
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 09:25
Definitivno e
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2009 во 09:51
Originally posted by konan konan напиша:

ako nekoj veruva vo toa sto go laze dali istoto e lazenje

Normalno deka ne e,pa koj gi tera site onie lugje da chekaat so saati?Da ima tolkavi redici pred nekoj shalter na klinika odma kje plukaa po medicinskiot personal,a kaj Ivan se cheka red bez nervozi bitno e da se dojde na red.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.