|
Иван од Куманово |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја болест има своја причина која лежи и во душата на човекот. Тие причини во душата настануваат поради погрешното мислење зборување и постапување на поединецот кон другите, природата и на крајот и кон самиот себеси. Ако не се отстрани причината во душата, тогаш примената на медицински лекови или зафати во енергетското поле на човекот(како што многумина исцелители прават) се само привремено подобрување на состојбата. Имено, честопати така, само се потиснуваат причините назад во душата. Резултат е дека порано или подоцна телото повторно заболува. Имам многу исцелители кои навистина имаат сили да помагаат, но и тие самите честопати се недоволно упатени во енергетско-духовните токови на човекот за да можат трајно да помогнат. Како прилог кон кажаното давам и два линка за бесплатно читање(англиски јазик) на 2 книги на тема вистинско исцелување. Првата - Целовито исцелување - е достапна и на македонски јазик но не и он-лајн. За повеќе информации можете да ме контактирате во лична порака. Healing by Faith - Holistic Healing (angliski) I Heal you - Јас те исцелувам (на англиски јазик) Изменето од Majkl - 25.Октомври.2008 во 17:52 |
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав прилика да го запознаам Иван.Дури незнаев дека лекува. Во една пригода ме праша што работам,му одговорив,но и јас го пршав што работи.Тој ми се претстави дека е Иван кој лекува,но онака со тивок глас,впрочем некој да не го слушне Разменивме некои мислења...ме изненади фактот дека ми кажа оти тој лекувал од својата трета година Ме покани да дојдам кај него поради едни мои здравствени проблеми но јас не отидов. Многу зборуват за него,од се по нешто...но мене човекот ми е чуден некако.Не дека не ги прифаќам таквите луѓе,верувам дека има такви луѓе.Го прашав колку зема за третман,ми кажа дека јас колку сакам оти тој е испратен од Господ и тој тоа го прави поради Божјата љубов. Е, сега која е неговата вистина тој самиот си знае. |
|
Љубов и само љубов
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislite za Ivan iscelitelot?
ppppppppp od nisto ne se razbira.Ne vikam deka ne veruvam vo tie raboti,no bas za nego mozam da vi kazam deka e trci lazi,pa sopnise.Vrska nema od nisto.Samo laze narod,a narodot si veruva vo nego ivaniscelitel Lecel Hemoroidi zimi majka ziva smeska e ne znma sto drugo da kazam za nego |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gluposti...gluposti...nisto poveke od toa
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Случајно го видов пред некој ден, незнам на која ТВ, и го ижалив тој човек, а сум слушнала дека неколку пати бил, претепуван... !!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,баш тој човек...чуден е некако,да нема дете би рекла дека е п....,така некако ми делува,и како да има женски хормони,кога зборува целиот некако е...чуден |
|
Љубов и само љубов
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivan ti e covek koj samo gi laze lugeto nisto poveke ne znam samo kako mozat da mu veruvaat lugeto sramotiloci zivi e
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj Ivan ima ''ordinacija''karshi drzavna bolnica vednash do sendvicharta Asteix...jas neznam koj e shto e ,dali go biva ...ama edno znam ni na kllinika nema tolku guva kako kaj nego...chudo nevideno
|
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi laze samo lugeto imaj prilika nekogas da go vidis na krt pa ke se iznasmees i ke svatis kolku coekot samo laze
Изменето од Wonderful_Life - 15.Март.2009 во 18:39 |
|
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mislam deka e iscelitel a negovata skripta e navistina polna so krajno neseriozni izjavi (na pr. deka hinduizmot bil religija napisana od profesorot Gandi). No sto e toa sto go tera da gi laze lugjeto, i dali toj voopsto navistina misli deka laze? Imeno, za pari ne e, toj samiot veli deka pari ne bara... Изменето од Majkl - 16.Март.2009 во 17:20 |
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozda ne bara pari ali sepak preterano go laze narodot.Sepak narodot ima maka i bara pomos od nego,a toa e sosema neodgovorno i neseriozno od negova strana.Ima premnogu drugi luge koi stvarno pomagaat a ne im e za pari.Sto znam samo ne mu veruvam na toj covek tropa samo gluposto koi se preterano smesni.Se blamira samo a ne veruvam deka pomaga
|
|
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekoj veruva vo toa sto go laze dali istoto e lazenje
|
|
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno e
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno deka ne e,pa koj gi tera site onie lugje da chekaat so saati?Da ima tolkavi redici pred nekoj shalter na klinika odma kje plukaa po medicinskiot personal,a kaj Ivan se cheka red bez nervozi bitno e da se dojde na red. |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |