|
Дали љубовта е поврзана со времето? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ulicna svetilka baca svetlost u krug
dok crni leptiri lete pravo na nju podaleku od krugot mamamd samo,na pristojna oddalecenost od izvorot na svetlina/toplina,shto bi se reklo sekogash shpricer ladno,no na momenti epten toplo,kako zezok caj od jabolko so cimet... vaka nekako e povrzana ljubovta so vremeto |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sho su istresol jas vo postot pogore
jbg.. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
street dog
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe koga ja gledam tipkata sto ja sakam me drzi posle toa efektoto u narednite 60 godinihttp
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта е поврзана со времето...доколку не вложуваме во неа,времето ќе ни ја изеде, а ќе ни остане навиката |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i takvi koi ljubovta e rasporeduvaat spored mesecevite meni i po potreba ... od vreme na vreme ...
Изменето од miroslav_g8 - 17.Октомври.2008 во 17:23 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci , sepak ima vremenska povrzanost
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ljubovta e povrzana so vremeto...trae se dodeka ne stigne do Opshtinski sud II, ili do Butel... druga vremenska destinacija nema...barem tuka...
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тинејџерите се најспособни да сакаат,кај нив се најсилни чувствата,што поради малото искуство,што ради нивната (не)зрелост,но лесно и поминува.Постарите кои би требало веќе кон 30 порационално да размислуваат повеќе ја мерат на кантар и проценуваат и тука веќе не станува збор за онаа пеперутковидна љубов,туку за разбирање,почит,стабилност.Не се толку лесно импонирани од другата страна,па така да бара работа.
Точно дека љубовта е безвременска,но во која форма доаѓа и се прима е разликата. А љубовта во една врска...секако дека има рок на траење и пак ќе кажам поврзана е со годините на партнерите и низа други фактори,подфактори околку кој не би во моментов. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZIVEENJETO VO RAZLICNO VREME E NAJGOLEMA PRECKA
ISTO MESTO, RAZLICNO VREME ,,, UF,,, sh*t |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
One Million
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kontrast na vreminja,kontrast na interesi,kontrast na cuvstva,toa moze da e mnogu interesno!
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I so vremeto i so prostorot i pak e se relativno
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поврзана е со срцето... кога чука значи лjуби.
кога не чука- времето го убило... и со него лjубовта. |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e besmrtna, taka da vremeto za nea ne vazi,
baska vreme ima samo vo 3D dodeka ljubovta ja ima segde |
|
Sweety love
Нов член Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах љубовта и времето..... па поими кои се во тесна врска. Сепак мислам дека ако љубовта е вистинска, тогаш ни времето, ни далечината не можат да ја уништат. Едноставно би можеле да се лажеме дека не постои но кога се повторно сретнеме очи во очи со неа свакаме дека времето не можело да направи ништо.................
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |