|
Летни дилеми |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pardon,...greshka,..
Изменето од brza - 26.Јуни.2007 во 19:38 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Газа или Јерихон. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас барем сум таков тип што не паѓа на тие летни шеми и момци за one night stand. сепак мое си е мое и сакам да си е до мене. Дали партнерот би ме навредил ако оди на одмор без мене??? хммм...зависи од цврстината на нашата врска. ако е некоја врска на стаклени нозе нормално дека не би ми било баш важно. Али за јас да спакувам куфери и да отидам сама на одмор значи дека навистина ми треба одмор, сигурно не за да бркам шеми и дилеми. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа ајде и вас да ве чујам...сте ли за овие работи..летни шеми..зезање...па и некое искуство да раскажете не ке да е лошо....
|
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС СУМ И МНОГУ МИ Е КРИВО ШТО НЕ ОТИДОВ НИКАДЕ ЛЕТОВО, ДОБРО ОСВЕН НА EXIT
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoe leto-razlicna licnost, nova avantura...no interesno e iscekuvanjetp da dojde leto...poso mene letata uvek mi bile prepolni so ubavi raboti.
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako otide sam na odmor, go ostavam smesta, ili vo paket ili ke si kisneme doma, pak vo paket
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sme sami se ni e dozvoleno,ama vo vrska...vo oh velat: soznam jassss...
ok e da ima nesto rabota ova ona da bide nadvor od grad, drzava ako treba nekolku dena, ama na odmor zlato samo so mene, oti
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако го сакам многу, секако дека ќе сакам со него да бидам заедно и на одморот,..... и секаде т.е.... ако се сакаме, нема да има проблем и да се сакаме после 10 дена поминати на различни страни од светот....
ама ако ми е терет и прави проблеми, па врската виси на клинче,.... тогаш што ќе ми е одмор со карање ?? ајкју, зш го оставаш ако оди сам на одмор ?? ти не си посакала да одиш сама ?? |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum posakala, sho ke praam sama na odmor, so nego mi e zabavno, romantichno, sama sho- ke me gnjavi nekoj manijak si go sakam ma bisero, zatoa ne mi se odi sama, mi se odi so nego. a i toj dosega mozese da odi sam mnogu pati, ama ne otide oti jas ne mozev, ne deka sum mu rekla da ne odi, nikogas ne bi mu rekla takvo nesto, ama i toj ne saka sam da odi, ili vo paket, ili nema odenje sekogash ima naredna godina |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така веќе може,.... само не сакам кога има терање,..... мора да одиш со мене, не смееш сама...... тоа е многу, многу, многу ниско
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so sila ubavina ne biduva, sekoj sam treba da si postavi granici i da ima pochit sprema drugiot, edno e da otidesh so prijatelite na kafe, drugo e da si letnesh sam na odmor...
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми е многу поинтересно да одам со партнерот отколку таму да бркам некои анонимци
Да одиме на плажа, да изведуваме глупости во вода, да ме покрие со пешкирот кога мислам дека ќе премрзнам Да си пијуцкаме пивце, сокче или нешто сосема трето на плажа, да ми ги јаде моите кроасанки.. Да му се чудам на тоа колку може да изеде и пак да не се познава на него..да му правам кафенце пред да ги отвори очите, да заспијам и да се разбудам покрај него..да наоѓа маани на моите јадења, да ми иде да му треснам една воспитна ама сепак да се премислам и да го Епа сето ова не го можам со некој анонимус Значи, го пакувам во куфер и нема приговори! А мислам дека и тој не би ме оставил неспакувана, освен ако не е само машко друштво отидено на ден два
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |