|
Врвни Научници - Христијани! |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evangelos, dajmi ctati od Biblijata koi ja objasnuvaat formata na zemjava????
Poentata vo eden od postovite ti beshe deka religijata e vo skladnos so naukata, te. Hristijanstvoto e vo skladnost so naukata, e ako e taka dokazimi do Biblijta kakva forma ima zemjava???? |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе ЕвАнгелос, не ми е важно колкаво ти е знаењето од природните науки. Џабе се перчиш! Ако ми дадеш научен доказ дека Господ постои, тогаш ќе ти признаам дека си во право. Не туку ми пишувај имиња на научници. А ако толку сакаш, продолжи да веруваш дека човекот е створен од кал или земја или прав, како сакаш. Ти ќе бидеш во заблуда, не јас!
|
|
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tofu може ли да ми дадеш еден доказ дека љубовта не постои ...??? |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, има многу докази дека љубовта не постои токму на форумов! Ќе се испоколат луѓево. Едноставно не можат да се сакаат.
|
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брате Sahih Bukhari, ЕвАнгелос си се филма, остај го . . ќе му дојде крајот и нему набрзо иншАллах . Си ги направи овие . . научници . . . hardcore Христијани . . па и основоположници на некои научни откритија . . . си се фали самиот дека е во нивна клапа |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |