IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Врвни Научници - Христијани!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врвни Научници - Христијани!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:45
Evangelos, dajmi ctati od Biblijata koi ja objasnuvaat formata na zemjava????

Poentata vo eden od postovite ti beshe deka religijata e vo skladnos so naukata, te. Hristijanstvoto e vo skladnost so naukata, e ako e taka dokazimi do Biblijta kakva forma ima zemjava????
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:48
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Е за ваквите како "tofu" ви зборував кога реков дека некои се прават поголеми научнци од основоположниците на природните науки само затоа што наставничката во 5одд им ставила петка на десната рака голема%20насмевка

tofu, најскромно кажано, ако ја свртиме дискусијава во научна насока нема да можеш да ме следиш среќа Подобро викни некој пријател кој е малку поупатен во овие науки да се зачлени на форумов и да те застапува тебе во оваа дебата, па потоа ќе дискутираме.
Поздрав

hahahah,....dobro kazano, evan,....mora tebe sekojdnevno da ti se potpishuvale nastavnicite na desnata tvoja dlanka,...inache ,..odkade tolkava samobendisanost,...ne mi e jasno!газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 09:57
А бе ЕвАнгелос, не ми е важно колкаво ти е знаењето од природните науки. Џабе се перчиш! Ако ми дадеш научен доказ дека Господ постои, тогаш ќе ти признаам дека си во право. Не туку ми пишувај имиња на научници. А ако толку сакаш, продолжи да веруваш дека човекот е створен од кал или земја или прав, како сакаш. Ти ќе бидеш во заблуда, не јас!
Кон врв
mali simo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2006
Поени: 1132
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mali simo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 10:03
Originally posted by tofu tofu напиша:

Ако ми дадеш научен доказ дека Господ постои, тогаш ќе ти признаам дека си во право. Не туку ми пишувај имиња на научници. А ако толку сакаш, продолжи да веруваш дека човекот е створен од кал или земја или прав, како сакаш. Ти ќе бидеш во заблуда, не јас!

tofu  може ли да ми дадеш еден доказ дека љубовта не постои ...???
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ

Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 10:17
Да, има многу докази дека љубовта не постои токму на форумов! Ќе се испоколат луѓево. Едноставно не можат да се сакаат.
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 10:28
Originally posted by Sahih Bukhari Sahih Bukhari напиша:

Evangelos, dajmi ctati od Biblijata koi ja objasnuvaat formata na zemjava????

Poentata vo eden od postovite ti beshe deka religijata e vo skladnos so naukata, te. Hristijanstvoto e vo skladnost so naukata, e ako e taka dokazimi do Biblijta kakva forma ima zemjava????

среќа  Брате Sahih Bukhari, ЕвАнгелос си се филма, остај го . . ќе му дојде крајот и нему набрзо иншАллах намигнување. Си ги направи овие . . научници . . . hardcore Христијани . . па и основоположници на некои научни откритија . . . си се фали самиот дека е во нивна клапа голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.