![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 19> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нема такво правило... Едноставно е... Ако се осеќаш спремна, ако го сакаш и такви ствари тогаш зашто да не.... Можеш кога сакаш.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
vladolik ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 22 |
па не ни сапун да се потроши
Имаше еден виц
Сакал ѓаволот да се жени ама да земе невина,и му рекле ќе се симнеш доле на земјата ќе застанеш и ќе свиркаш по жените,таа што ќе се сврти дефинитивно не е невина а онаа која нема да се сврти таа ќе ја земеш
И се симнуе ѓаволот на земја здогледуе две и почнуе да им свирка-цурите се вртат,свирка на друга и таа се врти,поминала некоја ѓаволот пак свирка не се врти пак свирнал пак цурата не се врти-и оп си ја грабнал и однел.
Заклучок-ебете се девојки да не ве земе ѓаволот
![]() ![]() ![]() |
|
Do nOT TyPE liKe ThIs... iT maKeS yOu LoOK REt@rdEd
|
|
![]() |
|
shedow ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 224 |
ZA DA MU DADES TREBA PRED SE DOBRO DA GO POZNAVAS KAKO PRVO ,A VREME NEZNAM NEKOJ GO CITAS OD PRVA AMA NEKOJ I CEL ZIVOT DA GO CITAS KE OSTANES NEOCITAN...
|
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
ja bi i dal uste od prva vecer a ona koga ke oseti deka saka da go napravi toa so mene togas nejzina rabota
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
a do koga bi cekal
![]() |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
odma davav,...ako mi dadea,..
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Invisibleman ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Samo pubertetlii razmisluvaat vaka.Nema pravila moze da se sluci odma moze i posle 1 mesec. |
|
![]() |
|
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
zavisi kolku bila ubedliva...jes da smu karakter.....ama so da se pravi...aj ater da se naprait
![]() |
|
P.S.I AM HERE
|
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
ako ova se odnesuvase do mene pa togas ako ja sakam bi ja cekal dodeka ne bide spremna fala bogu da ne pretera (da ne te e*e vo zdrav pamet) ![]() |
|
![]() |
|
Ангелче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Јас би чекала 12 секунди, не не уствари 14... или 15, ако ептен е затворен типот можеби и 16 секунди, а ако се отрезнам во меѓувреме, можеби едно 16 години
![]() |
|
1 2 3
|
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
sto ima loso ako odma "padne" sex!?........posle site veseli i srekni....
![]() ![]() ![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
najubavo e odama da ne stane posle precka vo vrskata a neli to e najvazno
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
nema pravilo!
mozes da bides so nekoj godina-dve i voopsto nisto da ne mu dades,a vednas posle taa vrska mozes da bides so drug na kogo bi mu dala samo za mesec-dva(poslusaj si gi svoite custva i zelbi)
|
|
![]() |
|
speedye ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Јули.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 3 |
pa eve sea primer ... bev nevina do 24 godini znaci nemav decko pred toa
najdov decko sto me ispolnuva i ne mi trebase da se dvoumam mnogu.. a i toa sto go napraviv bese so namera ne bev nitu pijana nitu izdrogirana mnogu svesna i pribrana i mu dadov... ne e bitno srekna sum i nasmeana haha... valjda dobro ke ide i ponataka ali dobro iskustvo ...
zatoa mislam deka nema godini i vreme koga treba tocno toa da se sluci ..
se si doaga spontano....
pozdravce
|
|
speedy
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |