IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 00:46
еј ало дечки, уште ли сме кај првиот бакнеж  или заминавте на концерт LOLLOLLOL
Кон врв
zlatko cernobil Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zlatko cernobil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 11:58
seeeecas,secas li se ljeta hiljadu devesto osamdeset osma,huljadu devesto osamdeset osma,kad si me poljubio,jos je mesec goreo,i na veeeernost mi se zakleeeo.......
A.Z.
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 14:01
Prviot baknez za mene bese nesto prekrasnoSmile ,mozebe ne od sto bese kojznae kakov Sleepytuku, sto mi bese prv neocekuvan sladok propraten so prijatna cudna vozbuda vo stomakot ..i den denes koga ke se setam na nego sum so nasmevka na liceto..Tongue
Life is beautiful
Кон врв
ANAKONDA. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANAKONDA. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 14:17
Originally posted by Ana_bt Ana_bt напиша:

MORAM DA PRIZNAAM DEKA PRVIOT BAKNEZ NE BESE NISTO POSEBNO....
NISTO AMA BAS NISTO NE PO4USTVUVAVEmbarrassed...
ZNA4I PRVIOT BAKNEZ ZA MENE NE BESE NESTO OSOBENO......Confused
I TO PREKU ANA...AKO NE SI POCUSTVUVALA NISTO...A POTOA KAZI A?
A PRVIOT PAT KOGA IMASE SEX?
SE SEKAVAS NA TOA?
POZZ

Кон врв
MissWarrior Кликни и види ги опциите
Група
Група

Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MissWarrior Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 18:57
Kaj mene prviot bakneze bese cisto razocaruvanje pa voopsto i ne sakam da se potsekam na nego
Кон врв
FANCY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 148
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FANCY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 20:19

hmm...    prviot baknez  so mojata najgolma ljubov Big%20smile  ....wow luge kako se objasnuvaat tie custva???  ... se se sluci vo 5-to odd

што ме боли за утре, гајле ми е само за денес -УТРЕ Е ДУРИ УТРЕ
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 21:32
Zbunetost, strav i voodusevenost od novi soznania
Кон врв
zajkoo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Локација: Vatican City State
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 23:32
Eh kakov baknez bese samo posle toa imav edinica po angliski cela godina posto ne fati majka i a taa mi bese nastavnicka po angliski. 
Mozebi trebase da probam kaj majka i , dilema sto seuste me maci.Wink
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 23:48
Ja sretnav nekoja godina podocna koga se lecnav kakva riba stanala i sto u stvari sum propustil
Кон врв
emil90 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Мај.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emil90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 00:16
opasan

Кон врв
malena_split Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јули.2007
Локација: Croatia
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај malena_split Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2007 во 09:59
Првиот бакнеж???? хм.... па не знам, првиот вистински бакнеж беше на мојот 17. роденден.... и беше супер зашто тоа беше дечко кој сум многу сакала....
до тогас се многу бакнувам.. хахахха! Ми се допаѓа!
---->Hate is easy, love takes courage <----
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 23:03
Prviot baknez?црвенеење haha ne bese od ljubov.... (mislum za mene beshe ali ne znam kak da kazum tesko sa objasnave a uste potesko sa sfake) ali nakratko kazano se bese edno muvanjeплазење ali sepak ubavo mi besheбакнеж
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 23:08
Originally posted by superbaby superbaby напиша:

Prviot baknez?црвенеење haha ne bese od ljubov.... (mislum za mene beshe ali ne znam kak da kazum tesko sa objasnave a uste potesko sa sfake) ali nakratko kazano se bese edno muvanjeплазење ali sepak ubavo mi besheбакнеж

А навистина ли ти беше убаво, мене воопшто не.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 02:06
paa so znam odamna onamu 8 mo ko bev taka nesto aren bese  среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.