![]() |
|
Web browsers |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | ||
ntg2003 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
аjде..стана утре..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
:) аха - внимателно
то отстрани кусирите лесно се намират |
||
![]() |
||
BSOD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
FireFox 3 beta 4
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ее добро ајде кажи ми што е толку посебно у бетава? |
||
![]() |
||
BSOD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
Сега сум на beta 5. ![]() FireFox тројката(beta 5) е едноставно побрз и по-реактивен од FF2 a исто така има помалку bugs од beta 4. Засега ниту двете бети не ми се крахирале, ептем се стабилини и брзи. Изменето од BSOD - 06.Април.2008 во 04:48 |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ахаа ок значи да симињам
||
![]() |
||
|
Спуштај маче
Супер е FF3 |
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
ne sakam da vi dodevam ili da se pravam ucen tolku, dali mozi nekoj da mi objasni zosto je firefox 5 podobra od ie7, ima ie8 ali ne je tolku dobra mozi treba da se poceka ako izvadat druga i dali ke je poarna, po nekolku pati mojata ie7 pravi crashes microsoft veli nema solutions for it despite i've updated, mozi updates ne pravat nisto.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Џабе да се збори!! Пробај FireFox, пробај Opera и нема да ти текне за IE . Само како додаток, подобри се помеѓу другото што ги напаѓаат помалку вируси, затоа што сите го користеа ИЕ, па малку се пишуваа вируси за Firefox и другите. Ама како што е се попопуларен Firefox, оваа предност брзо се топи, ми се чини!!!!! За среќа Firefox си има низа други предности!!! Пробај па ќе видиш!!!! Па бесплатен е , немај гајле!!! |
||
![]() |
||
|
definitivno FF duri i najnovata verzija na IE ne mi se dopaga
Изменето од Tattoo Beauty - 14.Април.2008 во 20:42 |
||
![]() |
||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
|
opera momci
iako i firefox-ot ne e los a IE - nikako |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
Mozilla Firefox normalno
|
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
pa dobro je i toa, zavisi koj kako ke se navikne, primer nekoj saka FF, nekoj i kolku da je dobra ne saka FF.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
Internet Explorer e srahje samo Mozilla Firefox
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Gavolce - 28.Април.2008 во 12:31 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |