IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за анален секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за анален секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 22>
Автор
Порака
bond007 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 20:41
...znaci,"anal" moze,ama prethodno se prasue:

STO IMAVTE ZA RUCEK/VECERA?

EYES WIDE SHUT
Кон врв
bond007 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 20:42
...A,DA SE ZAMIESHE DEVOJKAVA PRED ANAL?

...u 21 vek da se nemalo bide u kupatilo...

Изменето од bond007 - 10.Февруари.2007 во 20:46
EYES WIDE SHUT
Кон врв
xmidpoe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xmidpoe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 22:10
Ама ја затеравте работава, уште малце, ке биде „ де оди во веце да искењај се да видам што си јадела па ако не е луто ондак може...

Ептен сте ја забегале....

Искрено што очекувате, сепак тоа е анален секс и мора да има такви работи... иначе и јас сакам пред анал девојката да биде замиена, чиста и се по ред...
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 02:15
znam deka sekoj ima razlicen vkus na sex
ama sepak da ve prasam jas za ovoj
mene licno mi se dopaga
dosta devojcinja tvrdat deka taka polesno doagaat do orgazam
a pak nekoi deka e dosta bolno
i sea so mislite dali e do majstorot ili do nesto drugo
DeadBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 02:20
Originally posted by brza brza напиша:

aman veke,...koj kako dojde,...na gazot misli prvoLOLLOL

ne be toa ti e sekojdnevie
najnova skopska semaTongueTongueTongue
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 12:26
Ja samo muabeti sum slusnal, a niedna ne mi se ponudila : - Decko, aj u gaz. Tuku samo deca da sum im prael za da mozat da me zemat i kuka da mi zatvorat
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 21:45
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja samo muabeti sum slusnal, a niedna ne mi se ponudila : - Decko, aj u gaz. Tuku samo deca da sum im prael za da mozat da me zemat i kuka da mi zatvorat

pa probaj so nekoja ke se iznenadis

Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2007 во 18:45
Ne sum bas za anal iako ne bi odbil. A za sluckata ne mi e bas verojatna, toa moze bilo rak na debelo crevo...
(\_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2007 во 18:49
Analisticko odnesuvanje e izraz na doverba, deka ne krie nisto zad sebe
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 01:05
Originally posted by bond007 bond007 напиша:

Za malce ke zaboravev:

DALI U PRIMEROT SO DEVOJKATA BILE KORISTENI EKSTERNI "POMAGALA" OD TIPOT NA HEBLA,LET-LAMPA,PAJSER,MOTORCANGLI,BEZBOL PALKI I SL?

ocigledno ima nesto od gore navedenoto

ne e samo da probas toa sto si slusnal treba da znaes kako  toa da go sprovedes za da bide fantasticno.........................

WinkStarWinkStarWink
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 01:08
nitu mislam....nitu planiram da ja razmisluvam ova opcija.Big%20smilecest na ......hrabriteLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 12:12
Pa treba da se proba, za da ima na sto da se sekava covek, koga ke go piknat u staracki dom
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 20:42

Аналот
претставува дел од дигестивниот систем кај човекот и неговата функција е да го исфрла изметот кој е крајниот продукт на храната што секојдневно ја внесуваме.
Неговото користење при сексуалните функции воопшто не се содржи во горната негова дефиниција и претставува злоупотреба на неговата функција за која тој е создаден.

Зборот "грев", спомнат неколкупати во Библијата, на неговиот изворен старогрчки јазик е "арматија" и неговото буквално значење е "промашување на целта".
Старите грци го користеле овој збор при стрелањето. Кога ќе ја промашеле целта, тие велеле: "арматија!" (грев!)
Оттука ние ја имаме и буквалната дефиницја за терминот грев:
Гревот претставува промашување на целта за кое нешто или некој бил создаден.

Ако ја примениме оваа буквална дефиниција на гревот врз оние, кои практикувајќи анален секс, ја промашуваат целта заради која бил создаден аналот, како резултат добиваме - грев!

Според оваа дефиниција за гревот, не се опфатени само оние кои ја злоупотребуваат функцијата на својот анал, туку и оние кои злоупотребуваат туѓ анал и ја промашуваат целта за која бил создаден нивниот полов орган.

Да појасниме:
Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни постасвува граници во чии рамки можеме да уживаме во слободата на сексот без да станаме робови на последиците кои постојат надвор од тие граници.
Тука би го спомнал примерот на ACELERA со девојката која поради практикување на анален секс, трагично завршила без газно црево и со катетар во аналот. Каква иронија, со нејзините "слободни" сваќања за сексот, станала роб на катетарот.
Никој од нас не би посакал таква судбина ниту за себе, ниту за другите.
Поздрав,
EvAngelos

Изменето од EvAngelos - 28.Мај.2007 во 20:46
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
AbsolutMacedon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2007
Локација: Sweden
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AbsolutMacedon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 22:41
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

резервиран е за шу*ак мераклија....LOL

си дал Господ место кај треба ....LOL
eeee nesi pomislila 80 % od devojkite imaat podobar orgazam koga imaat anal sex nego obicen....
im proud becouse i am Macedonian.....Macedonian FOREVER
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.