|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Автор | |
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...znaci,"anal" moze,ama prethodno se prasue:
STO IMAVTE ZA RUCEK/VECERA? |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...A,DA SE ZAMIESHE DEVOJKAVA PRED ANAL?
...u 21 vek da se nemalo bide u kupatilo... Изменето од bond007 - 10.Февруари.2007 во 20:46 |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
xmidpoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ја затеравте работава, уште малце, ке биде „ де оди во веце да искењај се да видам што си јадела па ако не е луто ондак може... “
Ептен сте ја забегале.... Искрено што очекувате, сепак тоа е анален секс и мора да има такви работи... иначе и јас сакам пред анал девојката да биде замиена, чиста и се по ред... |
|
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka sekoj ima razlicen vkus na sex
ama sepak da ve prasam jas za ovoj
mene licno mi se dopaga
dosta devojcinja tvrdat deka taka polesno doagaat do orgazam
a pak nekoi deka e dosta bolno
i sea so mislite dali e do majstorot ili do nesto drugo
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be toa ti e sekojdnevie
najnova skopska sema
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja samo muabeti sum slusnal, a niedna ne mi se ponudila : - Decko, aj u gaz. Tuku samo deca da sum im prael za da mozat da me zemat i kuka da mi zatvorat
|
|
canser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa probaj so nekoja ke se iznenadis
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum bas za anal iako ne bi odbil. A za sluckata ne mi e bas verojatna, toa moze bilo rak na debelo crevo...
|
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Analisticko odnesuvanje e izraz na doverba, deka ne krie nisto zad sebe
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno ima nesto od gore navedenoto
ne e samo da probas toa sto si slusnal treba da znaes kako toa da go sprovedes za da bide fantasticno.........................
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nitu mislam....nitu planiram da ja razmisluvam ova opcija.cest na ......hrabrite
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa treba da se proba, za da ima na sto da se sekava covek, koga ke go piknat u staracki dom
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аналот претставува дел од дигестивниот систем кај човекот и неговата функција е да го исфрла изметот кој е крајниот продукт на храната што секојдневно ја внесуваме. Неговото користење при сексуалните функции воопшто не се содржи во горната негова дефиниција и претставува злоупотреба на неговата функција за која тој е создаден. Зборот "грев", спомнат неколкупати во Библијата, на неговиот изворен старогрчки јазик е "арматија" и неговото буквално значење е "промашување на целта". Старите грци го користеле овој збор при стрелањето. Кога ќе ја промашеле целта, тие велеле: "арматија!" (грев!) Оттука ние ја имаме и буквалната дефиницја за терминот грев: Гревот претставува промашување на целта за кое нешто или некој бил создаден. Ако ја примениме оваа буквална дефиниција на гревот врз оние, кои практикувајќи анален секс, ја промашуваат целта заради која бил создаден аналот, како резултат добиваме - грев! Според оваа дефиниција за гревот, не се опфатени само оние кои ја злоупотребуваат функцијата на својот анал, туку и оние кои злоупотребуваат туѓ анал и ја промашуваат целта за која бил создаден нивниот полов орган. Да појасниме: Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни постасвува граници во чии рамки можеме да уживаме во слободата на сексот без да станаме робови на последиците кои постојат надвор од тие граници. Тука би го спомнал примерот на ACELERA со девојката која поради практикување на анален секс, трагично завршила без газно црево и со катетар во аналот. Каква иронија, со нејзините "слободни" сваќања за сексот, станала роб на катетарот. Никој од нас не би посакал таква судбина ниту за себе, ниту за другите. Поздрав, EvAngelos Изменето од EvAngelos - 28.Мај.2007 во 20:46 |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
AbsolutMacedon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 21.Март.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
im proud becouse i am Macedonian.....Macedonian FOREVER
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |