IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - САМОЗАДОВОЛУВАЊЕТО И РЕЛИГИЈАТА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

САМОЗАДОВОЛУВАЊЕТО И РЕЛИГИЈАТА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2007 во 16:50
њет!
после грешките во гените се намножиле и имало ризик да се раѓаат мутанти- и сега ако брат и сестра имаат дете тоа ке биде ретардирано..
Кон врв
goor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Поени: 844
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:10
a ne e lipodobro da masturbiras otkolku da izneveruvas????????????
sto veli biblijat za toa.........????????/
end off days 15...14...13....
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:22
 голема%20насмевка
незнам што вели Библијата нема ваква паралела...
грев си е грев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:26
pa ne veli nikade ni deka masturbacijata e grevnikomu ne mu pravis loso...)))

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:32
PA VIDI TOVA SPORED CRKVATA ONADUENJETO E GREV

PA ZATOA SI PRAVAT RABOTI KOI KAKO SO CITAM SEGA VATIKAN TREBIT DA PLATIT GOLEMI OSTETI SO NIVNI POPOVI PRAVELE TAMU VO LOS ANGELOS

A SO? MOZEA MALKU DA ONADUVAT NO TOA KJE BESE GREV PA VAKA E PODOBRO
SO PARI SE SE ISKUPUVA
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:36
kako што веке кажав...не пишува за самозадоволувањето дека е грев, ама не пишува ни за пушењето ни за дрогата, ама сепак се штетниголема%20насмевка
а тие што посегнуваат по деца тоа манијаците католички, се за истепан

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:40
e sega prvi razlika od stetno nesto i od grev
ne li rekovme i vozduhot deka e zagaden i steten pa zaradi toa ne odis u pekolot neli?????????

PA VIDI TOVA SPORED CRKVATA ONADUENJETO E GREV

PA ZATOA SI PRAVAT RABOTI KOI KAKO SO CITAM SEGA VATIKAN TREBIT DA PLATIT GOLEMI OSTETI SO NIVNI POPOVI PRAVELE TAMU VO LOS ANGELOS

A SO? MOZEA MALKU DA ONADUVAT NO TOA KJE BESE GREV PA VAKA E PODOBRO
SO PARI SE SE ISKUPUVA

aman bre porano ke ja kazea oce nas nekolku pati i tolku a sega mora i da plakaat
ahhhhhhhhhhh
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:40
kako moze da e shtetno ako sam si go,..a,ne e shtetno ako ti mi go izdrkash,...,...ako vekeanalogirash sprema pushenjeto i drogata,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:41
AVTORSKO PRAVO IMAM NA TEXOV голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:42
ако јас и ти не сме во брак, грев е ако ти ..... ај да не користам вулгарности голема%20насмевка се разбираме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:44
Originally posted by brza brza напиша:

kako moze da e shtetno ako sam si go,..a,ne e shtetno ako ti mi go izdrkash,...,...ako vekeanalogirash sprema pushenjeto i drogata,..

KOGA NEKOJ KJE KAZE ABE VCERA POPUSIVсреќа SE MI E JASNO
NO KOGA KJE KAZE NA.E.B.A.V - E TOA NIKAKO NE MI E JASNO KAKO E IZVEDENO

A GREV LI E KOGA COVEK SA ZALI?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:45
ne zborime za grev,...tголема%20насмевкаuku za shtetnost,...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:46
POSTOV IZMEGJU MOITE E EDEN OD NAJSMESNO NAJNAIVNITE
A BASKA I E PATRIJALHARNO ZAOSTANAT
I MI KAZUVA MNOGU
HAHAHAHHAHAHHA
ZNAM DEKA E MODERATOR
I KJE SE SVETI
NO MORAM DA NAPISAM
PONAIVNO NESTO TUKA NE SUM CUL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 01:53
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

ако јас и ти не сме во брак, грев е ако ти ..... ај да не користам вулгарности голема%20насмевка се разбираме
e,pa shto ti vikam,....zatoa ,..mesto jas,...ti,..i nikomu nishto nema da fali,...osven ,.privremeno ,...na nego,..heheheh.голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.