![]() |
|
СЕЌАВАЊА И СПОМЕНИ НА МИНАТА ЉУБОВ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekavanje na minato? Toa e najlosha rabota so moze da postoe
![]() |
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Се сеќавам, како не. Се додека не ме фати амнезија има да се потсетувам на неколку многу битни сцени од минатото кои ми покажуваат колку сум во право што денес е само минато. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не може минатото да се заборави,па каково и да било
минатото е всушност нашиот живот,иднината е несигурна незнаеш на што си |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
да се сеќавам
ништо не сум заборавила........... фала богу имам и уште празно место,кое треба да се полни ![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Да.. се сеќавам
![]() ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
ah... toa bea starite dobri vreminja koi ne se zaboravaat, a samo izlituvaat!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Taa sto ne e so mene nikogas ne moze da se meri so taa sto e so mene. Taa sto bila e samo prolazna smeska i pouka kako ne treba da go gubam vremeto
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Размислувам за минатото, фантазирам за иднината и искрено, понекогаш заборавам да живеам во сегашноста, колку сум будала
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
isfrli go samo prvoto...i ke bide ok
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се потсеќам на минатото, размислувам чат-пат, но само колку да не заборавам.
Не дозволувам да ми се меша во сегашноста или иднината ![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Ne mislam mnogu na minatoto pogotovo ako veke sum so nova licnost, ako sum sama moze da mi se vrati nekoj film.
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
slabo pamtejne imam idibegaj
![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Shtom e minato sepak e ...minato SVRSHENO vreme.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |