|
Дали животните се убаво нешто? |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам папагал.
|
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
ivanco
Нов член Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubavo nesto e da cuvas zivotno doma jas imam kuce francuska pudlica ,papagal,africki zebi,ribi i morsko prase,samo mn mi krivo sto ne mozam da mu najdam zenka za parenje na kuceto zasto mnogu e inteligenten,kako covek e se razbira i mislam deka zivotnite se pogobri prijateli od lugeto a pogotovo kucinjata super se.
|
|
ivanco
Нов член Регистриран: 16.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej imas pudla pa super i jas imam maska pudlica sredna rasa crna boja,aj da gi sparime i ke staneme rodnini ozbilno mislam. |
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tie se, kako da ne se.
|
|
vrtyuwged
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam ,..bubashvabi,....samo shto teshko gi kontroliram,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убави и посебни.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се секако
|
|
lukka
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj dom e ubav vo koj se cuva milenice, bez razlika dali e kuce, mace, papagalce.... Domot e po ubav i sekogas e veselo so niv.Pa zivotnite ni se del od nasite semejstva
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во принцип сакам животни....онака како суштества ми се мили...
Убави се и интересни... Природата ги создала во најразлични облици и изглед..Интересни бои..крзна.. од некои се плашам од некои не.. Меѓутоа не сакам да чувам дома било какво животно..а во двор може..Сепак мислам дека зоолошката е нивно идеално место..отколку мојот двор |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...lugje shto ne sakaat zivotni,...pa i cvekjinja,
....ne sakaat nikoj, ...iako ima nekoi koi davaat lazna slika za toa. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во многу од случајте е подобро да живееш со животно ,одколку со жена.
Ќе ви кажам еден виц: Кога на вратата лае куче ,а од другата страна на куќата ѕвони жената кого прв ќе го пуштите во куќата ?
Кучето пошто кога ќе го пуштиш ќе запре да лае
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ако ви е така подобро, тогаш одете живејте во зоолошка
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
души слатки..
ако не ми е кучето дома, да ми се плетка околу нозе или папагалот да ми цивка цел ден, не ми е интересно... ако човек знае да ги сака тие ќе вратат со иста мера |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум премногу приврзана за моето милениче, ме исполнува играта со него,ме исполнува вртењето со опашот кога ќе ме здогледа,ме засмејува кога ќе ги стави шепите на моите раменици и се обидува да ме лиже...си играме со топка секое попладне,се шетаме...абе најверни другарки што да ви кажам.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |