|
Ноќно школо |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde site na svoite mesta,pocnuvame so casot.denesna teme e perenje corapi,dali da se perat corapite so sapun ili strogo so prasok,nacini na perenje(racno masinski),posle dali e dozvoleno mesanje na corapite so druga obleka i slicno.povelete otvorena e diskusijata
|
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas mislam corapite ne treba da se perat oti taka ja gubat
poznatata ni cvrstina a nestojat taka ubavo potpreni na zidot |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
професоре и ја сум тука...извинете што каснам....оправдани случаи беа
|
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da de ama sepak postoi opasnost od kontaminacija na zivotnata sredina...a ziviite sustestva bilo od rastitelen ili zivotinski karakter uste nemaat formirano odbranben sistem protiv "aromata" na neprani corapi...ova vi e od bioloski,dodusa ekoloski aspekt
|
|||
respect my authoritaaa
|
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a so mislite za mesanjeto corapi so drugi pljacki?
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto se odnesuva do ekoloskiot aspekt tuka ne se soglesuvam
nepranite corapi potpreni u za zid deluvat profilakticni i ubivat lebarki koi kako so znaeme imat dobar miris doduse moze da otide jabana i kucinjata na komsijata od stanot pogode no so da se pravi ....se za deratizacijata Изменето од anakin - 10.Декември.2006 во 02:04 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za ova ke razgovarame na klasen cas ponedenlik,spremi si medicinska beleska... |
|||
|
|||
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
p.s. ako me vidi na cas |
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na sledniot sovet ke diskutirame za tvoeto drsko odnesuvanje,devojko,ili popravi si go odnosot sprem pretpostavenite ili ke prevzememe merki,za pocetok zabraneto ti e da si igras na odmor vo dvorot |
|||
|
|||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slusaj naucno e dokazano(so eksperimenti dolgogodisni) deka homo sapiens ima golemi problemi so podnesuvanjeto na neprani corapi...taa nepodnoslivost e pravoproporcionalna so vremeto kolku stoele neprani corapite... |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
leeeeeeeee....pa toa mi e najomileno....ne e fer
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da taka e no ne sekoj homo sapiens ima problem so podnesuvanjeta na aromaticnite corapi toa e samo kaj homo kuturus higienikus
no na svetot takvi gi ima vo manjina i tie ne se brojat tuka za opsto prifatlivi pravila na upotreba na aromaticnite corapi |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od druga strana
bez ekonomija ne bi mozela da prezivee edna nacija pogotova nasata pa neperenje corapi reflektira zasteda na domasnata ekonomija od 1% bruto nacinalen dohod i spagja megju prvite pozitivni ekonomski faktori za razvoj ne nacijata |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
treto
taka mirizlivi corapi sekoj si gi prepoznava spored specinicnata ni aroma i lesno se pronaogjaat od kupot na corapi spremni za ponatamosna upotreba |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |