|
Кој е најлесен начин до дечко? |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli ti kazuve cuveko, siri noze i nema da imis nikakvi prublemi na toj plan!
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne e kulturno da gi shiram non-stop nozite......pa ke pocnat i pari da mi lepat ne za drugo |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama,jas sakam i pari,...a i noze da shirish,....ostanatoto ke bide po tvoe..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ситуација 1
Најлесен начин да се фати дечко: -да го штипните за гз |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ситуација 2
Најлесен начин да фатиш дечко (воа од лично искуство ) -облечете мини сукниче , направете само еден провокативен потег...за нецела минута е ваш |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а најлесен начин е......да го викнете на пијачка и да го частите
од тоа полесно здравје |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи тоа би изгледало вака : го викам на пијачка, пиеме, си испракаме од оние погледи, ме ми дајш , ке ти даам, па он се опива , станува од маса , оди на подиум и се смува со друга риба . На ова женската (онаа која го частела пијачка )би реагирала у стил: иде кај нив, му лепи шамар на него, а он се врти кон неа и вели : не те знам која си, пошто е даска пијан Епа Блеки , баш ти фала за последниов "најлесен" начин Изменето од Mona Liza - 05.Април.2008 во 14:34 |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона сонце.....не мислев на алкохол....ако го частете тоа не ќе можете сметката да ја доплатите....кафенце или сокче(густо по можност)
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сонце, ако е за кафенце или сокче може тоа и дома да го частеме, не мора да идеме во кафич
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па сонце...ја не нагласив дека мора во кафич....ете не мислев да кажувам.....но една колешка така го ќари еден колега.....си седиме ние во кафич...и таа беше ама го шмекаше онака стварно се гледаше тоа на неа...и коа рече"ајде сега кај мене во станот по едно кафе да ви бапнам"и укопчав ја шо е работата....викам ајде одете вие ја да завршам една работа.....ко оп после некој сат овај ми вика....абе брат се фативме со оваа....шо како нема везе....ај аирлија му викам ја
Добро малце е поделиканто коа женско брка машко пошто обично машко брка женски.... Па може и мало шарм.....па потоа ќе си го вртите на малото прсте.. П.С. ова не важи за мене |
|
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najlesen nacin?????
nie samite..... dobro sea poubaite imaat poise prednost od onie drugite pomalku ubavite. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da e ubaa kolku saka...ali ako ima samo silikon u glaata....dzabe i e
|
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa dobro sea,najprvo doagja do izraz fizicki izgled,neli? |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |