IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е најдобар клуб на месецот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е најдобар клуб на месецот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 05:05
Originally posted by B0JAN B0JAN напиша:

milan LOLLOLLOLLOL

ako znae nekoj, koja im e prosecnata vozrast vo timot neka pise... kaj 32-3 e  ?LOLLOLLOLLOL

maldini vodi
Smile

moze na na c.ronaldo i negova generacija tatko da im bide
Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 05:13
liverpool se dobri.

porano mnogu gi sakav zaradi morientes, a i baros im bese dobarCry
Кон врв
B0JAN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B0JAN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 12:43
baros bese edno 4-5 meseci dobar od vkupno ako ne se lazam 3 sezoni... tapa. morientes po drvo zdravje.

a maldini ne e najstar vo milan, da znaes deka costacurta e so napolneta 41 godina LOL ke se penzionira inace na kraj na sezonava , a maldini ke igra najverojatno uste 2
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 16:11
za mene REAL MADRID(kralskiot klub) e najdobar timWink
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B0JAN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 19:59
momentalno najdobar ? LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 00:58
rekov za mene i za drugite fanovi na realWink

a i ne igra do tolku loso momentalno
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B0JAN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 13:20
ej daj ne zezaj kako ne igraat loso... tapa se. od levante izgubija pred nepoln mesec... i toa vo jubilejot na bernabeu, 1000 natprevari... sramota. pa i ne samo od niv inace...
druze ok, si poddrzuvas tim toa e super, ali stvarno se losi. dodeka ne si ide beckham, dodeka igraat helguera, cannavaro, salgado, emerson, cassano, robinho, guti i raul bravo ne praat nisto... srekja sto go zemaa marcelo, mnogu dobar lev bek bil... idniot carlos...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 02:30
fala bogu so ke si odi beckham, da mu e*am seljako.

drugite se dobri u real
so posledno natprevar malku obelia obraz.

i morintes igrase na vremeto u real,
eh, starite dobri vreminja
raul-marintes, pa i hiero igrase uste.

ja morintes i baros fizocki i si mnohu sakam, i kaka i drogbaSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 12:07
Originally posted by B0JAN B0JAN напиша:

ej daj ne zezaj kako ne igraat loso... tapa se. od levante izgubija pred nepoln mesec... i toa vo jubilejot na bernabeu, 1000 natprevari... sramota. pa i ne samo od niv inace...
druze ok, si poddrzuvas tim toa e super, ali stvarno se losi. dodeka ne si ide beckham, dodeka igraat helguera, cannavaro, salgado, emerson, cassano, robinho, guti i raul bravo ne praat nisto... srekja sto go zemaa marcelo, mnogu dobar lev bek bil... idniot carlos...

abe ok znam deka ponekogas mnogu zaebavaat ama toa e taka zatoa sto ima premnogu zvezdi vo timot i nekogas site igraat sami za sebe...

ama nemoj da mi kazes deka ne si gi videl kako igraat vo najdobro svetlo.

vo real se sve talenti i oni ako se razigraat nikoj ne moze da gi tepa
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B0JAN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 13:35
e talenti ima .... ama nema da bidat toa sto treba posto se vo real ... gago, higuain i marcelo se mn talentirani igraci ama ke im se sluci istoto sto i na
robinho ... mozda marcelo ke bide nesto posto carlos e dedo veke pa ke igra on...

ima talent vo robinho, cassano i nekoi drugi ama nikogas nema da se razvijat kako igraci vo real. tapa klub, nesto ko inter...

a inace, vo real ne sum gi videl da igraat vo najdobro svetlo.. osven raul i casillas koi sto se tamu od deca... drugive se proslavija vo minatoto...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 14:06
abe dobro sea ti ocigledno nema da prestanes da zboris negativno za real pa zatoa ja ke prestanam... ti si mislis taka ja vakaSmile
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај B0JAN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 19:14
abe drugar toa ti e realosta momentalno. talenti ima, ama vo real nikoj ne stanal igrac...
ups, moja greska, osven ramos koj sto od sevilla b dojde i stana , spored mene bar, eden od najdobrite bekovi vo svetot...
a glej i na ova. cicinho bese demek nov cafu... i od nego ne napravija nisto. sooci se so faktite realno . ok sto si go poddrzuvas klubot za koj navivas ali toa bi bilo ko jas, posto sum za juventus, da recam deka boumsong e podobar od ramos ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:49
e dobro de ama mora barem malku da go podrzuvamWink
Кон врв
Русин Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Русин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 14:02
Тим за месец Мај .......... Манчестер Јунајтед

инаку најдобар тим во светот е Барса
http://asroma-addict.com/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.