![]() |
|
Gayometer |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
36% sum gey!
Mi veli vie ste samo heterosexsualno nastroeni..
![]() |
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
50%..... Ete toa ti e.......... Pochnaa za se' da imaat "...-o-meter"...........
![]() ![]() ![]() |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Аман бре луѓе ако ви речи дека сте 46%, незначи одма дека СТЕ педери или лезбејки и готово, аман не се плашете толку. Ако не излези над 70%-75% не се секирајте!
![]() ![]() Сепак е обична програма која калкулира бројки во зависност од вашите одговори, исто како и секој друг тест. ![]() Изменето од RebeL - 07.Јануари.2007 во 00:18 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Ти колку проценти си хомо? |
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Оди на страна 3 од оваа тема и ќе видиш.
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
30% sum bil peder
hahhhahahhahhahhahhahahha da ti ibam testot izgleda sum bil po umetnost hahhahahaahha |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
јас сум 36% геј |
|
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ај да видам колку сте геј, мене ми искочи дека сум, 23% геј, ситно ситно ајде идете ТУКА! А резултатите, пишујте одма! И без лажење
![]() ајде идете тука http://www.queeria.com/gayometer/ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jas sum,izgleda 100%,nema potreba da proveruvam,.................bidejki ne gi sakam pederite!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ne ne proveri ipak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
dobro,de,.....izleze 16%,...ama jas si mislev deka ke bide 100,...bidejki ne gi sakam mnogu!.............................toa e sprema onie toplite,...demek ,ako imash neshto protiv niv,...i ti tleesh!,....
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gej u bukvalen prevod znaci vesel i nasmean covek (provereno vo recnik)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |