|
Redizajn na foto.idividi.com.mk |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste edno prasanje/ideja
dali ima sansa da se napravi, kako na forumov ... pod sekoj komentar i na sekoja uploadirana fotografija da stoi i IP adresa? Cim go ima na forumov, ne bi trebalo da e nevozmozno da se napravi i na sajtot. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
maxX
Нов член Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Zaire Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e ideata
|
|
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bokic, bidejki eve dojde i krajot na godinata, moze li da znaeme do kade e noviot sajt i kakvi promeni ke ima? |
|
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robert, Robert, aj sega i ti...
Zarem ne gledash deka ima edna goooooolema novina. Ete sega odnovo se registrirame i imame opcija logiranjeto da bide avtomatsko bidejki kompjuterot mozhe da go zapamti imeto i lozinkata. Sega imame mojIdividi. Porano beshe tugj, ne beshe moj. Eee... toa do sega ne go imavme, a nekoi lugje niz svetot nemaat nitu kompjuteri, a da ne zboruvame za sajtovi. I ti sega mnogu barash, preku simit - pogacha... pochekaj do krajot na drugata godina, pa ke imame neshto drugo... na primer, nashIdividi. Ne odi toa taka brzo kako sto si mislish ti.... Изменето од Zoran K - 30.Ноември.2007 во 00:37 |
|
janevskiR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran, denes e mojot den! Neizmerna sreka bidejki imam mojIdividi. Ludilo! ...ni vo najubavite sonista nemozev da posakam da imam mojIdividi. ...mozebi nekoj i ke ni objasni koja e razlikata.
|
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, povtorno ti taka neblagodarno reagirash... chekaj malu. Prvin moj, pa posle tvoj. Pa potoa ke mu go dademe na Jane.
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I posle ke mu go dademe na Bobi.
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sledniot e Mire...
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... sledat kafedzhiite...
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... po niv ke go dobijat konjakdzhiite (nekoi se zaedno i so kafedzhiite, ama ke im prostime)...
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... itaka naokolu, naokolu, poleka, pokroce, na sekomu po malu i posle edna godina, ove vreme, od mojIdividi ke stane nashIdividi!
Zarem ne im se raduvash na ovie evolutivni promeni ? |
|
janevskiR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек да доживее нирвана од вакви промени на сајтот...зарем може да биде поубаво??? |
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, taka dragi moj Robert. Zhivotot e prekrasen, ama nie od vechno nezadovolstvo gi rasipuvame ovie nezabornavni migovite na sreka i radost.
Milo mi e sto na krajot ja vide svetlinata i pruzhi race kon nea, otvori srce i se pokaja za tvoite grevovi. Ako, stom toa go pravish od srce, ke ti bide prosteno... ....i Dedo Mraz ke ti donese neshto za Nova Godina. Ajde sega nasmevni se... |
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aleluja!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |