|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј шофери (и сите други)...
само замолете ги за тишина тие околу вас и ислушајте ја песнава.. http://www.youtube.com/watch?v=rkhnGT4hM6s |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја сам као сат шта касни,
мало нетачна... Оваа не малку, туку ептен нетачна... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KATASTROFA
Ti si moja katastrofa
moja propast, ruzan san pravis mi, pravis mi haos svaki dan Katastrofa, katastrofa od sad tako zovem te mucis me, mucis me a ja volim te Dok kraj tebe jednom nisam zaspala i u zivom blatu se ja probudila Srce mi je slabo zbog tebe, barabo od tebe me boli glava a tebi se spava Varas, kockas, pijes hoces da se bijes volis skupo da se nosis moje pare trosis TEKSTOV E STVARNO KATASTROFA!!! A TEK SPOTOT!!
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgledano 942,950 pati!!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.GINEM GINEM DA TI SKINEM HALINJU SO SUSTI,AKO AKO POGINUCU MUSKU
2.SPIUNIIIIIIII SU MEGZU NAMAAAAAAAAAAAAA 3.UDRI BRUS LEE MAVAJ BRSU LEE POTEPAJ GI SVIIIIIIIIIIIIII 4.JA BARABAAAAAA A TI VILAAAAAAA 5.CELO SELO SMRCEEEEEEE BELOOOOOOOOOO JOJJJJJJJJJJJJJ KAFANOOOOOOOOOOOOOOO, |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајем по стотку,
за сваку вотку... |
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mi dodje, eh da smem
slatko da te pojedem, ma hajde uz ovu stvar, dotakni me bar Svidjas mi se to si valjda shvatila do sad, al' kao da se plasis da udjes u moj grad, pitacu te kad jos jednu popijem na ex, da li si za sex da li si za sex |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
MaRgRini
Група Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti mi na to kazes
Idi pa se leci I sve je jasno samo istina se krije |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пуцај ми у срце, када у леџа могао си...
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Главобола од вина,
а нигде аспирина... Аспирин каде има!? У аптека, бре сестро, у аптека... |
|
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве едно турбо фолк бисерче! Јелена Карлеуша има настап во живо и земала некој тип од публика и го соблекува додека пее!
Jelena Karleusa - Ide maca oko tebe - LIVE |
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skim si sinoc bio dali ona zna ne zna ona, ne zna ona...itn
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И каде тука е бисерот?????
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celata pesna e "biseri nad biserite"
Tuku eve us eden od Karleusa- Insomnia: Ja vise necu nikad da spavam jer kada spavam gluposti sanjam.. |
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |