![]() |
|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 40> |
Автор | |
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa samo taka - ukinuvajte. Posto i nas kako drzava tesko ni ide eden
den ke se obidat da ne ukinat. Siguren sum deka i za toa ke
prifatite ne se somnevam.
Alal da vi e ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Не мора да се укине но може да се подобри
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
МТВ никако не смее да се затвори, тогаш каква држава би биле без национална телевизија? |
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
кое фајде го имаме и да постои вака у хибернација?нека ја оправат и отстранат.држава без национална тв не личи,ама коа не ја бива...cut
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
да и јас со ова се сложувам!!! Но покрај тоооолку вработени треба мала чистка да се направи и сеѕто тоа да се освежи со добар малд кадар од кој ке произлезе вистинска програма и гордост Македонија
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
па јас сум за да се укине или па да се подобри ако не...
а иначе едниствено добро сто даваат на мтв е светското првенство и лига на шампиони другото е све за никаде |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Има само еден мал проблем по однос на МТВ кај нас.... Тоа што многу од некои "зафрлените" подрачја во Македонија и немаат што друго да гледаат освен МТВ.... Ако сте приметиле, кога сте на одмор и, ако немате антена, макар и "КАСАНДРА", тогаш, не ви преостанува ништо друго освен МТВ.... Али шта је ту је, је*и га....... Поздравче....
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
па у тај случај и не мора да гледаш телевизија по секоја цена,а па баш у тие најзафрлените предели најчесто има останато само стари луѓе и на нив и не им е ногу битно мтв ли било или а1 |
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mora,pod uslov site realizatori na programata, ne samo da se izbrkaat tuku ida se zatvorat,a klucot da go frlat i nikogas da ne se pustat oti pak nekoja steta ke napravat. Koga ke go pustam "toj " kanal kako retardirani deca da go pravele i vednas potoa se cuvstuvam glup kako da mi go isprale mozokot.Zakoceni vo vremeto koga se formirala TV stanicata ,a tehnologijata odi napred kako i svakanjata i potoa ocekuvaat nekoj da gi pocituva baram so plakanje so pretplata iako ne se nekoi pari.P.S.
Na kogo od vas konstantno mu davale plata ako ne gi prifaka novite naredbi ili novite lekcii ne saka da gi uci i da go ubeduva profesorot deka e vo pravo.(Ama se zaletav pa i ja,ama sto, koga me nerviraat koga se ligavat i ni se zakanuvaat deka stranci ke donesele kako realizatori koi istovremeno ke ne nateraat da plakame za maglata sto ni ja prodavaat).
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mojot glas vo anketata go dadov za solucijata POD ITNO!!
I nemam drug komentar,ke mi bide samo "zal"za vrabotenite sto za promena ke treba da se fatat za rabota(cest na isklucocite)!! |
|
![]() |
|
BnikMK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
под итно треба да се смени цел менаџерски тим и да се внесат млади креативци и дефинитивно треба да се смени водителката
|
|
I can love many girls but i want THE ONE that deserves my LOVE
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
pod itno treba da se prodadat 2 kanala na stranski investitor, nekoja firma, ko RTL itn... A da ostane samo 3-ka, t.e. Sobraniski Kanal. Ova ti e najbolji kanal na MTV, posto nudat epten sovremeni epizodi komedija, horor, tragedija, romansa, itn...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
pa toa se treba da se apsi,i od zgradata da se napravi najdobrata javna kuka na balkanot
|
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
Но покрај тоооолку вработени треба мала чистка да се направи и сеѕто тоа да се освежи со добар малд кадар од кој ке произлезе вистинска програма и гордост Македонија ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |