![]() |
|
Место од соништата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez pardon posetete ja BORA BORA... Bora Bora ostrovot, e edinstveno najubaviot ostrov vo celiot svet i se razlikuva po negovata unikatna ubavina. Legendi, misterii, and romantika se zborovite koi asociraat na "Bora Bora" i mu davaaat misticno cuvstvo na sekoj sto ke go poseti ostrovot. Vistina e deka Bora Bora e prekrasno mesto za odmor ... Dozvolete da ve magepsa i vas.... |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Rio De Zeneiro,Majami,Dubai,..abe mnogu gi ima
![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Patuvam mnogu cesto sekade
Nemam mesta od sonista za mene e se realnost. Imam samo omileni mesta od koi sum bila odusevena |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Некое пусто островче во Малајски архипелаг.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Може и на Корнати, ама многу скапи биле плацовите.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
spanija
![]() |
|
![]() |
|
Itilija-Lucina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Kjoto-Japonija
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() Го знае некој островчево, местото на вечната забава? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() Ептен би сакал да идам на ваква журка, ама да бидам VIP. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da se falis kako si bil skoro sekade, a nekoj ne bil nikade e isto kako na gladen covek da mu raskazuvas za kulinarski specijaliteti. Jas tuka ne gledam ni kultura, ni sofisticiranost, nitu pak iziveanost. Paradoks na prosetanosta. Izgleda go memoriral samo najprimitivnoto od tie mesta.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Колку си само во право.... ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Во прилог на погорното, ми текна на вицов
-Много било хубаво агнешко сс ориз... -Еми, од дека знаеш? -Брат ми ми каза. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |