|
АНГЕЛИ |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu sakam angelcinja i veruvam deka ima nekoju sto me cuva.Sobata mi e polna so slikicki i figuri.
|
||
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IVANCIC NAJUBAVI SE TVOIVE ANGELCINJA OD" VIKTORIJA SIKRET"
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувам дека постои, не сум видела, нити сакам(добр, можеби малку ), а ако видам незнам како би реагирала, ама сигурно неможе туку така да ти се избаци пред очи, така да....
Изменето од BiG_kIsS - 15.Ноември.2006 во 22:09 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...верувам во ангел чувар, али како енергија, сила...не како волшебна девојка со крилца и бело фустанче...мислам дека постои некое поле кое се грижи за мене и ме штити од зло...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
joki ako se pogodi da ti e takva zgodna zenska so krilca i belo fustance?
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ако е личност ја сакам МАШКО. Ко погоре на сликата некој
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...има сакате да видите еден???...
|
||
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi se mnogu slatki vaka na izgled, imam figuri od angelcinja so cveke, perduvi i.t.n, ama da mi izleze eden vo zivo-nema da znam od koja strana da pobegnam
Изменето од LIPS - 10.Октомври.2007 во 04:36 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj covek si ima svoj angel cuvar , zaprasajte se samite dali ne stitite nekogo , dali na nekogo mu pomagate ? ako e taka vie ste angel
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"...I love an angels instead..."-najdobriot lyric ever
sakam se sto e povrzano so Angeli, idejata, samiot zbor.....mnogu pozitivno!!! |
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |