|
Дали одите на маникир или педикир |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ustvari nishto ne pravam posebno,samo secham nokti ne znam sho bi mozelo od toa da izleze problem
ne chuvam dolgi nokti za da mi treba poseben tretman i to |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас тоа дома..."Сам свој мајстор"
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas... uradi sam...
Zatoa i ne si gi pokazuvam kandzite...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I na dvete...da vi kazam...u...psssst...poverenje???
propushtate ednochasovno uzivanje (za mali pari),inaku...sekoj moze sam |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeee mamma... znam ama... koga ne biva...
A da te prasam... pssst...u poverenje...
Ke mi gi pricuvas decata na eden saat?...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ednas godisno t.e. koga sum vo makedonija... tuka ne mozam vreme da najdam, toa kako prvo... kako vtoro... ednas imav nagradba na noktite , i nikogas vise, prirodni mi se mnogu poubavi, si imam cvrsti i dolgi nokti na racete... (site me prasuvaat dali se moi, koga se lakirani) a da bi imala i tuka vreme sigurno bi odela 1-2 mesecno |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE,a sekogas mi se super sredeni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga se deca vo prashanje,so osobeno zadovolstvo... ti plati samo karta,...ke se zaboravish od shetanje,i to sama(bez deca de) |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeee cara mamma, so vikaat italijanite...
Da znaes oti bogatstvo davam za edno takvo setanje... sama, bez prikolickite... da zajdam od setanje, bez da mislam ke skrsat li nesto gremlincinjata moi, da ne gi izgubam negde, da ne mi gi ukrade nekoj...
Aj ke si pocekam jas da mi porasnat kerkickite, pa zaedno ke si odime na manikir i pedikir... samo dotogas da ne vlezam vo ginisovata kniga... kako zena so najdolgi nokti...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamma,кај две од anastea таму и моето(едно е,машко).Може?
Па со анастеа заедно,не само маникир и педикир-целосена трансформација ќе направиме. |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej mamicke, a da otvoris gradinka i jas imam uste edna mila, umna, poslusna... sega za sega
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj mamicke, znaes kako ti se molam, ako treba i na kolena ke padnam... Poslusni se moite kerkicki... i mnogu se zabavni... ke te nasmeat... Samo da ne zaglavime so Biba vo nekoja biblioteka... ke treba posle so policija da ne baras...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odam postojano, no nikogas ne sum go pronasol vlezot
sezame otvori se bilo???? Изменето од anakin - 19.Јуни.2008 во 15:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |