IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали одите на маникир или педикир
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали одите на маникир или педикир

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 21:11
ja ustvari nishto ne pravam posebno,samo secham nokti ne znam sho bi mozelo od toa da izleze problem

ne chuvam dolgi nokti za da mi treba poseben tretman i to

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2008 во 21:15
http://img413.imageshack.us/img413/4099/footwc3.jpg

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:11
Јас тоа дома..."Сам свој мајстор"
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:27
I jas... uradi sam... голема%20насмевка
Zatoa i ne si gi pokazuvam kandzite... плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 10:20
I na dvete...da vi kazam...u...psssst...poverenje???
propushtate ednochasovno uzivanje
(za mali pari),inaku...sekoj moze samплазењеплазењеплазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 10:56
Eeeee mamma... znam ama... koga ne biva...тага
A da te prasam... pssst...u poverenje...намигнување
Ke mi gi pricuvas decata na eden saat?...плазењеплазењеплазење

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 11:57

jas ednas godisno плазење t.e. koga sum vo makedonija... tuka ne mozam vreme da najdam, toa kako prvo... kako vtoro... ednas imav nagradba na noktite , i nikogas vise, prirodni mi se mnogu poubavi, si imam cvrsti i dolgi nokti na racete... (site me prasuvaat dali se moi, koga se lakirani)

a da bi imala i tuka vreme sigurno bi odela 1-2 mesecno

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 14:27
NE,a sekogas mi se super sredeni
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 14:50
Originally posted by anastea anastea напиша:

Eeeee mamma... znam ama... koga ne biva...тага
A da te prasam... pssst...u poverenje...намигнување
Ke mi gi pricuvas decata na eden saat?...плазењеплазењеплазење

Koga se deca vo prashanje,so osobeno zadovolstvo...
ti plati samo karta,...ke se zaboravish od shetanje,i to sama(bez deca deнамигнување)

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:03
Eeeeee cara mamma, so vikaat italijanite...
Da znaes oti bogatstvo davam za edno takvo setanje... sama, bez prikolickite... da zajdam od setanje, bez da mislam ke skrsat li nesto gremlincinjata moi, da ne gi izgubam negde, da ne mi gi ukrade nekoj...намигнување
Aj ke si pocekam jas da mi porasnat kerkickite, pa zaedno ke si odime na manikir i pedikir... samo dotogas da ne vlezam vo ginisovata kniga... kako zena so najdolgi nokti...плазење
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:11
Mamma,кај две од anastea таму и моето(едно е,машко).Може?
Па со анастеа заедно,не само маникир и педикир-целосена трансформација ќе направиме.

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:16
ej mamicke, a da otvoris gradinka голема%20насмевка i jas imam uste edna трепкањетрепкање mila, umna, poslusna... sega za sega намигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:20

Aj mamicke, znaes kako ti se molam, ako treba i na kolena ke padnam...молитва

Poslusni se moite kerkicki... i mnogu se zabavni... ke te nasmeat...голема%20насмевка

Samo da ne zaglavime so Biba vo nekoja biblioteka... ke treba posle so policija da ne baras...плазењеплазењеплазење
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:32
odam postojano, no nikogas ne sum go pronasol vlezot
sezame otvori se bilo????изненадување

Изменето од anakin - 19.Јуни.2008 во 15:33
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.