|
Најмажи во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako zborime za naj mazi kako stereopip na nashive Balkanski prostori ke kazam deka toa se mazite od:
1- Ohrid(dosta se grubi i mazestveni-slabo pokazuvaat chustva i se mrzlivi bajagi, ali se neverovatno humoristichni isto neshto kako Prilepchani,megutoa vazat za edni od naj vernite mazjaci) 2-Kriva Palanka i Kumanovo zaedno so Kratovo i Probishtip(pravi saroshi...izleguvaat sami navecher so drugari, sekogash se bez partnerkite i se mnogu hrabri mazi po definicija a i sto taka i mnogu vredni a i edni od najhumoristichnite) 3-najubavite luge vo Makedonija poteknuvaat od taka narechenoto shopsko pleme ili Stipjani...taka da i ako zborime za naj ubavi mashki...po procent na zastapenost na edinka...definitivno Shtipskite fraeri se najubavi a bashka i znaat da se ponashaat(ne sum po poteklo od tamu, ama sto e vistina vistina e) 4-Skopje kako poseben sluchaj poshto ne ima od sekade i sekakvi i mnogu, a meshana krv-ubavi deca pravi... Изменето од ...Well... - 15.Декември.2007 во 16:48 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRILEPCANI...mazi najubavi i najpametni...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa go cenam.... isto i ja mislam... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas si imam eden vistinski maz i nogu sum srekna so nego
najdete si i vie po nekoj pa da vi bide ubavo na site |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mi se dopaga odgovorov..So ubavo da vi e cel zivot.A dodeka ne najdam nekoj takov..najsexy mazi u Makedonija mi se...hmmm abe ova ispadna potesko nego sto mislev......mislaaam...ccc...tu so napraviv....hmmm..sakav da kazam NOSPAL....DADAR...SERGEJ....ali sepak ke se resam za Toni-Zen i URKO telohranitelot na Crni Grujovski |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala fala diogenskopje
vo enigma sum sega ti masko si ili zensko? |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
musko..gay |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a ti sheta opavcheto a...hihihihihiii |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ona so opavceto se odnesuva na mene??
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najmazi vo Makedonija...
se znae prilepcani...
bez konk*rencija...
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нај мажи се ТЕТОЈЦИ, кои во 2001 година га бранеа тетооо од Охрид.
Кога завршија борбените дејствија да виите, све мужи до мужишта. Кажует дека га чувале имото. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke gi izdvojam Ohriganive , koga Ohrigani saket , sakano e i ako senka padni na sakanata ,luge sakati ke shetet. Shala na strana , krvni, srdacni ,mazesti so srceto na pravo mesto to iskustvo imam jas od Ohrigani i zato mojot glas odi za niv!Ne se lazni fraeri a site znajme deka macena Mk e polna takvi.... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poaren od mene seuste neam sretnato, na site sum im nasol mana, samo na mene ne.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BRAVO BE BLASHKA
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |