|
Во кој град кај нас најдобро се живее? |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostaj to jas i ti so si prajvme ami ti ako ne bese dosadno ke mi bese so origanite
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bill
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
V I N I C A
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kafe, pivo.. ma u Liquid sto ni falese?? Zurka.. pa toa skarata.. ma obetkite
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izlegvevte liquid Dana ...so hektor.....(kako go pushtile????-ke morat da urgiram kaj turchinon moj) --ubo mesto e ....
mmm- kazi sho ti faleshe ,pa na ovaj mu bilo dosadno...to e indirektna navreda do tebe....znachit so tebe mu e dosadno....jas ko ke mi e drushtvoto OK ne mi e dosadno...kaj i da sum....
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe naume, citas li ti, hektor rece da ne sum bila jas, ke mu bilo dosadno.. Tuu, samo za zakacas..
I da, super ni bese u Liquid, i ne se zakacaj mnogu, hektor e faca, segde go pustaat
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
faca vikash???? ma go znam bre shto faca e....
tuka sum vo prednost: ja njega znam on mene ne zna....
Znam deka e faca
|
|
igor9
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubo mesto da se zivee vo planina so vcite
|
|
Mr.Igor Kako eeeeeeeeeeeee
|
|
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BITOLA
|
|
kolenas
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BITOLA tamu se zivot zivee,tamu se jade i pie
|
|
KOLE NAS ,e*ac VAS
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BITOLA
Tamu se sedi po Sirok Sokak cel den i se legaci najmnogu!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitola e samo za uzivanje, a za rabota ne e
|
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Raka na srce za Skopje! a sto mu fali na KAVADARCI????
|
|
bibe-amerika
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene vo ohrid tamu ziveev ama sega ne ziveam
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKOPJE RAZBIRA SE POZDRAV DO SITE OD SKOPJE Изменето од Bugi lav - 14.Февруари.2007 во 04:16 |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |