|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tolku zalosno..........tolku mlad, a peder,...................a,mozebi i za toa ne go biva.....a,mozebi samo za k*r go biva..........izguben sluchaj,...............
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
heheeheeeeeeeeeeeeeee ti prv/va kako i da e pocna srcka
ako sega primi go do kraj ako ne mozis kazi |
|||
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со милион долари пола скопје ќе го изебам, а за таа сума и сведски врни топ модели п**ка даваат Изменето од crni69 |
|||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SE SEKAVATE LI NA "NEPRISTOEN PREDLOG",ROBERT REDFORD I DEMI MUR
|
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
GO ZNATE LI VICOT ,, PEDERI IMA AMA PARI NEMA |
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lesno se diskutita dali bi ili ne koga se zboruva za imaginarni pari
|
|||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa znaes sto ke ti kazam, milionce nema sigurno nikoj da ti ponudi, zatoa ti obleci si nesto seksi i zastani tamu kaj sto e najzgodno pa poleka so vremeto i do milionce ke stasas garantiram... p.s. se nadevam deka nema da se navredis, patem samo ti posovetuvav kako da stignes do milonce, a ti rece deka bi prifatila sex za milionce, zatoa mislam nema zosto da se vregjas neli?????? |
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zboruvav opsto za drugite luge, potocno, za izvesen krug koj privaka mnogu nesta za pari. Moja greska sto ne go naglasiv toa. Fala za sovetot, milionce ne mi treba, a posebno ne ako treba so sex da stignam do nego... P.S. Izbrisa inbox? |
|||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sega da:) tnx so mi rece:)))
|
|||
crni69
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele lele lele pikame od moral... da se cudis... da te prasam iskreno ama moze i na LP da mi odgovoris...nema da objavam...vetuvam... si pomislila li nekogas sto se pravi so milionce ??? ili ako e mnogu komplikuvano...odgovorimi na ova... nikogas dosega ne si se ebela so nekoj cisto radi zabava ??? (site e*acki ti bile od golema ljubov a )??? |
|||
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секс за 1000 000$ долари?? .....prasanjevo......jas bezpari ke dam ne pak us pari da mi daet ak trebit jas ke im dam pari
|
|||
Grunge Rules
|
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A kakva vrska ima zabavata so parite? Ne mi bile site golema ljubov, ne. Ama only_me mi rece da se oblecam sexy i da si zastanam na nekoe mesto pa da si zarabotuvam pari i taka poleka da si stignam do milionce, a k*rva ne sum. Taka da, ne gi mesaj rabotite. Jas mu odgovoriv deka na toj nacin zaraboten milion, ne mi treba. Inaku, ne so cel, so cetvrt milion znam sto bi pravela... |
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас богами и би имал секс за милион долари јеби га, за пола саат заработка на милионче, аууууу па кој ти дава така??? никој
|
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
crni69
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa znaci deka cetvrt milion brka rabota za sex bez ljubov, da bidam poprecizen sex za pari....(zborime za pari za edna vecera) .... |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |