IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте за леќи?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте за леќи?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 13>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 20:39
ne sum za lekji
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 23:10
мајка ми носи леќи,....... и си има мнооогу проблеми со очите,...... среќа што мене видот не ми е оштетен,...... па да не морам да носам такво нешто трепкање
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 23:14
Originally posted by anakin anakin напиша:

moze lekja
ja sakam
malku pogusta голема%20насмевка
ми го зеде зборот, ај да пуниме стомаци

а иначе ја сум за леќи почнав да оќоравувам
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 23:15
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

мајка ми носи леќи,....... и си има мнооогу проблеми со очите,...... среќа што мене видот не ми е оштетен,...... па да не морам да носам такво нешто трепкање

Se vo svoe vreme...Pa i vidot e potrosen materijal.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 23:32
Јас носам наочари,а леќи не би ставила подучена од лошо искуство на неколку луѓе што ги познавам.Сите си се вратија на наочарчињата.

А,уште повеќе сум против оние-естетските леќи во боја.Па од нив какви проблеми настануваат...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 23:16
Леќи во боја би ставила само за некој маскенбал или слично, некоја чудна боја.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2008 во 03:15
Originally posted by macedonian1 macedonian1 напиша:

ponekogas mi e preku glava od naocari i bas mi smetat ,zosto nosam naocari so diopter
pa da bi sakal leki i mislam deka epten dobro ke mi se najdat navecer za izleguvanje

Da jas nosam leki,i bas poradi ova - za izleguvanje pocnav,sakam da mi se vidi shminkata i ocite...ama se navlekov i sega naocarite samo po doma...
a ne e od chalam nego si imam maka ludje.Ne gledam nisto!!!!

Inace bezbojni nosam,imam ubava boja na ocite i nesakam nijansiтрепкање 
Кон врв
UnforgiveN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UnforgiveN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 01:05
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Јас носам наочари,а леќи не би ставила подучена од лошо искуство на неколку луѓе што ги познавам.Сите си се вратија на наочарчињата.

А,уште повеќе сум против оние-естетските леќи во боја.Па од нив какви проблеми настануваат...

Какви?
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 01:19
за само од потреба инаку не
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:32
Не се практични, ама ако имате голем диоптер само леќата е спас!!!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 22:16
Iako iam zelba za zeleni oci,ne bi stavila leki..so znam se poveke luge se zalat na niv..a i na nekoj nacin prirodno si e prirodno,vaka pak imas nekoj cuden oset a i mozni se komplikacii..no ne kaj sekogo normalno
Кон врв
vtaleska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vtaleska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 23:46
Jas nosam leci i sum prezadovolna so toa zatoa sto uspeav da gi otfrlam naocarite koi tolku gi mrazev.Edinstveno samo ako soberam pari za lasersko podobruvajne na vidot bi se otkazala od lecite inaku nikogas.

Кон врв
vrapce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrapce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 17:28
leki nikogas!Jas si gi sakam samo mojte oci

Изменето од vrapce - 13.Декември.2008 во 18:55
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 15:26
DA ZOSTO DA NE EVE VEKE NEKOJA GODINA -DVE NOSAM BAS MI BESE VOZBUDLIVO DA MOZES DA SI GO MENUVAS PRVOBITNIOT IZGLED VO ROK OD 3 SEK.KAMELEON.ALI SEPAK NE ZA LEKI OD TIPOT CRVENI LEKI ,OGLEDALNI, SO NEKAKVI CVETCINJA I STO TI JA ZNAM TIE VEKE MI SE NAPADNI I TOLKU NE PRIRODNI .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.