|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prof. po makedonski: "znaci, sto rekovme deka e najvazno?" na drugarka mi i tekna, krena raka i vikna: "JAS!!!". prof.: "ti voopsto ne si vazna"
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе, професориве не се нормални.... По колку киксеви лупаат на ден, не се свесни..... Не ми текнува сега ниеден Али у основно пишувавме тетратка
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
профана по социологија:
-...афричките племиња од америка...
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професерот по Физика изнервиран, дека другарката ништо не знае и вика: Девојко ке ти го ставам и има девет месеци да го носиш. ( мислеше на кец)
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ми текна англиски еднаш што кажа... Зборевме нешто на час и цело
време викаше дека то ае лошо и пошо има обичај да збори и на англиски и
на македонски рече NO ДОБРО....
|
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден професорката англиски на сред писмена ни кажа дека некои американци кога ги учеле да зборат македонски еден наместо да рече јас многу сакам македонско сирење, американецов рекол ЈАС МНОГУ САКАМ МАКЕДОНСКО СЕРЕЊЕ.
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edinstveniot profesor po Istorija vo skoloto na sred cas go otvara dzamot (do katedrata) i pali cigara. Drugarot od poslednata klupa izleguva na posledniot dzam i toj pali cigara.
Prifesorot go prasuva : - A sto imate vie ? ( mislejki deka e ucenik od drug klas) i ovoj mu odgovara: - ISTORIJA profesore Profesorot: - I nie imame istorija - i prodolzuva mirno i spokojno da si pushi |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....изглега го фатило од цигарите... се чувствувал како да е на седмо небо ...
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У петокот англиски ни објаснуваше некои фрази и едната ни ја праведе ДА ЗЈАПНЕШ НЕШТО (у стил да се загледаш у нешто)
|
|
|
|
MoNiI
Група Регистриран: 27.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA NASTAVNIKOT PO LIKOVNO NI DOJDE NA CAS PIJAAN I NOGO SMRDESE I GLUPOSTI GOVORASE
|
|
ZiVeJ gO SeKoJ dEn KaKo PoSlEdEn
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denas profesorot po matematika bese pijan i pet saati si ja barase osmicata
koja bese pred nego i mu trebase za zadacata toj profesor stalno ne zasmejuva i izgleda treba da go turime za maskota na skoloto |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моделирање: Боби имаш ли ташна ?
Бобан: Имам, ама дома ми е, мама не ми ја дава. Англиски: What do you want to work after school ? Ерол: Лопатар. Англиски: Што сакал да биде? Илија: Помошен багерист. Проф. Евдокија: I will study today Благица: Снеже шо вика оваа? Граѓанско: Ај Ѓеоргиева Кристина. Кика: Немам учебник. Проф.: Тука пишува дека имаш. Кика: Фотокопира ми се. Проф.: Како лис по лис ли ја фотокопираш? Стојан (физика): Јанева Габриела. Габи: Не сум учила. Стојан: Ајде ма Габриела кога излезеш на табла како млада невеста си. |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стојан: Цветанка Панева.
Цеца: Кажите професоре. Стојан: Што е овоа? Цеца: Федер Стојан: Седи ти си федер. Танка: Јулијана лак за нокти имаш ли? Јуле: За шо професорке? Танка: Скинами се хулахопките да си ги зафанам. Цеца: Проф. I love you до даска. Миливој: Ќе ти дадам јас другио час даска. Јуле: Проф. куга да ти дојдеме на гости. Танка: Јуле ма ногу си ја затемнила косата. Јуле: Не ми кажувај за косата, кажи кога да ти дојдеме на гости. Танка: Кога ќе направам благо. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |