|
Те Сакам |
Внеси реплика | страница <1 23456 62> |
Автор | |
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te sakam i pokraj se
Sepak
Zbogum
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те сакам не затоа што си ти, туку за тоа што сум јас кога сум со те*е.
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕ САКАМ БЕ, И НЕ МИ МОЖЕШ НИШТО
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те сакам, ама ти пак си знаеш нели?
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секогаш е поубаво кога ќе се слушне |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се љуби е човечка особина, ама да се љуби една личност цел живот, е особина на ангелите
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога ке ни се сретнат погледите......знаеш.........ТЕ САКАМ...... |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmm mace, o o o va e e e tigrica ili nesto drugo?
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmm тигрица коколо ...
and i love you all |
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas so nadimak zajace nekako teba da mi bide strav od takvi predatori ama ete nikako da me uplasat breeee da ne se svrtel svetot odnopaku
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е нешто најубаво што сум го прочитала во последно време во врска со љубовта.....Let me share it with U (citat e) Припаѓаме на просторот. Ридишта од зелен сомот, планини модри од далечина. Езера рамни широки со други земји оградени. Припаѓаме на времето. Рани утра за патување доцни ноќи за разделби. Сончев ден за победи, темна вечер за порази. Припаѓаме еден на друг. расклопени се вклопуваме, одделени се спојуваме, натажени се развеселуваме, насмеани се расплакуваме. И пак се ослободуваме од страв да не станеме едно по казна или по совршенство |
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go sakam TIMAC |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I LOVE ENGIE
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |