![]() |
|
Омраза vs рамнодушност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Definitivno poveke me povreduva koga nekoj e ramnogushen kon mene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Дефинитивно рамнодушноста. Па, линијата меѓу љубовта и омразата е навистина мноооогу тенка и оној кој ве мрази сепак чувствува нешто за вас, едноставно размислува и се замара со вас. Она што многу повеќе може да ме повреди е фактот дека за некој воопшто и не постојам, дека му е сеедно дали сум најсреќна или се чувствувам мизерно.. Тоа ме прави да се чувствувам онака безвезно, бедно и безвредно. Тоа едноставно премногу омаловажува!
|
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Tocno. Zatoa imase edna zebana kletva : Dabogda nikoj po tebe da ne se zavrti :)
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Епа дефинитивно е заебана..
![]() |
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
И јас исто мислам... ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
многу погрешно сте го сватиле зборот рамно душност тоа е средината меѓу сакањето и омразата --премногу сакање може да се претвори во опсесија и нездрава љубов што од тебе прави марионета а преголема омраза може да те претвори во камен и намкор. рамно душност е вистинската емоција нит го сакаш нит го мразиш.можеш и со него и без него. а башка и рамно душност нели ви звучи смирувачки? мое толкување е дека душата е смирена, рамна, на чисто со себе. барем така викаат на јога
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Мислам дека кога мрзи човек е најлошо.....
|
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
zavisi od covekot, kaj mene postrasno e da sum ramnodusen sprema nekogo otkolku da mrazam nekogo, zatoa sto omrazata e sepak nekakvo cuvstvo,a koga sum stanal ramnodusen sprema nekogo, e togas mu dosol krajot na toj covek vo mojot zivot!
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
e da...i ja isto mislam...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
omraza vs ramnodusnost - dve zla koi egzistiraat na ist kontinuum, dva ektremi koi vo nikoj slucaj ne se dobri, umetnik e onoj koj se stremi kon sredinata i tamu se naogja sebesi..
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Omrazata koja ne bi trebalo da postoi!
|
|
![]() |
|
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
koga vo covekot ima omraza , znaci deka uste custvuva nesto prema osobata kon koja e nameneta. cesto ljubovta se pretvara vo omraza i obratno . za mene postrasna e ravnodusnosta ,toa znaci deka voopsto ne custvuvam nisto prema taa osoba poveke sakam cuvstva po makar i negativni koi se trudam da gi smenam otkolku ravnodusnost
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ништо е би требало да не повредува. Едноставно на добото одговараме со добро, а на лошото со лошо. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..КОЛКУ Е ГОЛЕМА ЉУБОВТА,УШТЕ Е ПОГОЛЕМА ОМРАЗАТА...(ЦРНО-БЕЛО)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |