IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Кое CD последно сте го купиле?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кое CD последно сте го купиле?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
Supernatural Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Supernatural Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:23

Rihanna

Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 22:14

Originally posted by kirealeks kirealeks напиша:

100 prazni CD
i 50 prazni Dvd-ta

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daj edno be

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
kirealeks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kirealeks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 22:28
nema6 problemi,so saka6 ad ti snimam?

ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН...
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2006 во 20:15
mi dadoja edna dobra emp3...ako se  vazit...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2006 во 18:46
si kupiv tri prazni princo...и одма дадов да ми снимет мп 3...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2006 во 00:31

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

poslednoto Cd ne kupiv nego mi go isprati po posta Maro

Што ЦД ти пратил Маро бе?

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 19:09

Originally posted by NOT RESPONDING NOT RESPONDING напиша:

bumabarce mn sakas da znaes ... prasaj so mu prativ jas na  nego

(btw ne se lutis za ova bumbarce neli !?)

ne be ne, mene celo SK taka me vika (dodusa Bumbar me vika maskata populacija a BumBarce zenskata taka da opravdano ti e)---MARO STO TI PRATILO STRUMFCEVO ????????????????????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2006 во 23:58

bumabarce mn sakas da znaes ... prasaj so mu prativ jas na  nego

(btw ne se lutis za ova bumbarce neli !?)

ne be ne, mene celo SK taka me vika (dodusa Bumbar me vika maskata populacija a BumBarce zenskata taka da opravdano ti e)---MARO STO TI PRATILO STRUMFCEVO ????????????????????

cekaj seuste ne sum mu pratila nisto ... ke mu pratam utre ili naredniot den t.e vtornik

а што ке му пратиш ти него?

Што ти пратил он те*е?

и зашто никој не мисли на мене нешто да ми прати?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 21:22
последното цеде ми го напрај едно другарче...мп3 со rhapsody, black holes  и една песна од детето шо ми снимаше...5 се песните...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2006 во 22:42

btw poslednite dve CD-a ne gi kupiv nego mi stignaa po posta ... se razbira od Maro

АМАН БЕ ЛУЃЕ СЕ ШМЕКАТЕ СО ГОДИНИ ДАЈ СРЕТНЕТЕ СЕ ПА ДА ПРАЈМЕ ЕДНО СВАДБИЧЕ

Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 03:50
TAka e ideme za SYDNEY na svadba!
Кон врв
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 15:12
 па ти ќе ми кажеш???? Ја и Ти бејби!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2006 во 17:03

Originally posted by Maro Maro напиша:

TAka e ideme za SYDNEY na svadba!

подалеку можеше, а што па сиднеј тапа е да речефте негде Хаваи лево десно па да се разголиме малку да се видиме кои сме што сме

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2006 во 14:30

poslednoto CD ne go kupiv- nego denes mi stigna po posta  od drugarmi

OD MARO "DRUGAR" TI

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.