|
ИСПРЕПЛЕТЕНИТЕ СВЕТОВИ НА ЧУВСТВАТА И МИСЛИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се проверив, исчитав се, на право место сум Егоистите немаат циничен поглед кон светот и луѓето околу нив, но никако нема да дозволат од инфериорните(воа ти го рече) да бидат омаловажувани, или ни под разно да правата работи или било што друго за кои се сигурни дека (Инфериорните) им ги наложиле, односно (егоисту, и воа е твое масло)што знаат знаат, што не знаат знаат дека не знаат и се трудат да научат за разлика од останатите кои не знаат дека не знаат па пропорционално на тоа и несакат и нема да научат убав ден децо
|
||||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Меси, ова поцрвенетото е суета. |
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bidi toa shto si ! koj kako go vospriema svetot,sekoj sam znae ima razlika od egoist do egoist ... samobendisanosta sekogash go zaslepuva chovekot koga toj ke postigne uspeh i ne mu dozvoluva da napreduva sepak,mislam deka chovek i koga umira uchi ubav den i na tebe Изменето од ZeZnAtA - 23.Септември.2013 во 12:20 |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
svetot go dvizele napred sekakvi lugje
1. suetni i fobicni.. nikola tesla 2. egoisti graham bell 3. nedorasnati .. mocart 4. so bubachki .. ajnshtajn 5 i totalno normalni.... madam kiri zapravo srekja so nasata planeta ima sekakvi individui koi ja vodat civilizacijata do tamu kade sto stigna denes Изменето од anakin - 23.Септември.2013 во 13:09 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А што мислиш, чиј продукт и алат е суетата? |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Самобендисаноста исто и како егоизмот, е и врлина и маана,од една страна можеби е ограниченост но од друга е каректерност односно сооднос на знаење и сигурност во себе
|
||||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Самобендисаноста (вообразеноста) е карактерна особина која нема апсолутно ништо со знањето и сигурноста на човекот. Таа е карактерна особина проектирана од Егото. Ако беше тоа така, тогаш СИТЕ ерудити и просветлени луѓе ќе беа најсамобендисаните живи суштества на планетава. Ама не е така. Не за бадијала Сократ токму во својот зенит рекол "Дури сега знам дека ништо не знам" и скромно се подиставил од пиедесталот на кој постојано го ставале неговите современици. Изменето од Messenger - 23.Септември.2013 во 20:26 |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ajnstajn imal edna misla
naucnikot ne go pravi golem negov intelekt nego negov karakter ajnstaj bil dobar, ama se e relativno, bez intelekt dzabe e karakter, toa go rekol anakin |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Меси пак ли си ги набуцкал сите за его да зборат бре? мислам дека воопшто темава не е ни наменета за тоа
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тоа важи не само за наyчниците него опченито за маживе. тоа го велам како жена. истото би го рекол и маж за жениве. но на жена не и треба карактер. само интелект кога да покаже карактер и кога да биде без. |
||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ајде те молам најди референци за ова што го напиша. Посочи некој извор. |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mislis referencii sto rekol Einstein?????
ok Većina ljudi kažu da intelekt čini naučnika, tu griješe, naučnika čini njegov karakter.” Albert Einstein link http://mudremisli.net/albert-einstein-citati-izreke-misli-poslovice/ (pretposledna) Изменето од anakin - 26.Септември.2013 во 00:42 |
||||
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да, да Егото, Mister Bad Gay... Испреплетено а на секоја тема, како тука мислите и чувствата... |
||||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Суетата е барометар за Егото. |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |