![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 36> |
Автор | |
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i dvete raboti imat ist rizik od promasuvanje
nema pravilo vo karakterot na covekot e koj kje go upotrebuva povekje Изменето од mikus - 01.Октомври.2006 во 01:02 |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ok,mozda e taka.
Ama fakt e i deka onie koi poveke se potpiraat na razumot nekako pomalku patat.
|
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
ej pa takvo istrazuvanje neveruvam deka nekoj go napravil
ne vikam deka ne si vo pravo |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Се додека правиш онака како што ТРЕБА - си на погрешен пат, или си наклонета кон погрешен. пат.
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
чунга лунга ништо не те разбрав
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Razum samo za ucenje na fax , za se drugo glaven vodic mi e srceto
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Па обично кога правиме нешто како што ТРЕБА - тоа ни го кажува разумот, „логиката“. ТРЕБА многу често доаѓа од она како сме воспитани, како од нас ОЧЕКУВААТ мама, тато, учителите, пријателите, комшиите, колегите... и ако влеземе во оваа шема многу рано (а најчесто сите влегуваме, пошто е нормално и неизбежно) најчесто и не се запрашуваме - ДАЛИ ЈАС ОВА НАВИСТИНА ГО САКАМ. ДАЛИ Е ОВА МОЈОТ ВИСТИНСКИ ПАТ? ДАЛИ ОВА МЕНЕ ме радува, исполнува, збогатува, облагородува, итн итн?
Поради таа изгубеност на нас самите, нам ни е полесно да се потпираме на „разумот“, кој во суштина нема врска со - разумноста и она што нам НАВИСТИНА ни треба!
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
е па си во право за ова итоа многу. фала за појаснувањето, сега останува уште да се избере нели
![]() |
|
|
|
![]() |
|
воопшто не е лесно...ама, е убаво
![]() |
|
![]() |
|
eh ... najsilnite uspevaat samo neli? Изменето од kokolo - 01.Октомври.2006 во 01:51 |
|
|
|
![]() |
|
ne be
uspevat samo DZEDAITE sila e so niv hahahhahha |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() и каде растат тие растенија
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Sto ke ti e razum koga site si imame zlatno srce......kraj kraeva i vaka i taka gresime, a sto e najtragicno greskite sto sme gi napravile slusajki go razumot se uste pokatastrofalni, zasto kao demek postapkite bile prethodno DOBRO OSMISLENI
![]() ![]() ![]() Zatoa sekogas ke si go slusame srceto--TOA nikogas nema da te napusti(za razlika od zdraviot razum)
![]() |
|
![]() |
|
hahhahhahah
dobro ti e toa postuem postuem |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |