|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 23456 55> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
recnik da
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej coveci a jas oj program da go downlodiram za da prevedam edna pesna od mak na angliski????
|
|
|
|
Gargi
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala vi na site navistina mi pomognavte
pozdrav
|
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам ресивер Globo silver line 1005 и никако не можам да најдам firewire
за да го абдејтувам |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima napraveno programa za prevodi na pesni, tekstovi i site tie raboti od makedonski na angliski i obratno, no bidejki e napravena od nasi mkd lugje, pa i ne mozes da ja najdes na netov za da ja simnes, tuku samo da ja kupis od niv. Sea ne mi ni teknuva kako se vikase programata, ali znam deka sigurno ne moze da se najde na net, kako i site nasi mkd programi sto se napraeni |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne mozes da najdes
ne te svacam objasni?:)P
|
|
|
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали некој знае некој програма која ке ми ја мери брзината на проток на интернет и колу имам симната и колку испратено
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ke ti vrsi li rabota ako kliknes na ovaa strana http://download.idividi.com.mk/lista.asp?kategorija=83&podkategorija=87 |
|
|
|
јоцо
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво, дали некој знае како да се симне HASP зштита на софтвер...ако зне го молам да ми помогне
поздрав
|
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала средив работа
А сега ако може некој да ми каже како да инсталирам Sky Star 2 na Windows Vista симнав нови драјвери од сајтот на Sky Star 2 ама кога ке почнам да го инсталирам ми вика дека треба да инсталирам медија плар 9 или понов а во виндосот има интегрирано 11 чаре |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka ti stoi tuka postot, moz ke se najde nekoj sto ke ti pomogne |
|
|
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ ТРЕБА програма за криење на IP адресата сите врзии што ги симнав на Hide IP Platinium работат делумно т.е. нема проблеми со краког ама опцијата за да ја сменам адресата не ми е достапна ако некој знае некоја програма нека ми каже или ако иmа HIde IP koe raботи нека даде линка да го симнам
ФАЛА |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кај тебе може да се смени ип, само ке кликнеш доле десно кај што ранува, десен клик и имаш опција таму change ip
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |