|
Евросонг 2012 |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Денес во 21 часот ќе започне втората полуфинална вечер. Под реден бroj 2 Калиопи за Македонија ќе ја отпее песната „Црно и бело”.
..Се чувствувам одлично и опуштено. Сцената е неверојатна и ми се допаѓа што е голема. Кога сум на неа имам чувство дека публиката е многу блиску до мене. Исто како да сум во мојата голема дневна соба во која имам гости. Во еден момент им велам на гостите дека сега ќе пеам за нив и тоа е она што го паметам од пробите”..... ......јас сум на работа ...ќе пропуштам.... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Финалеееееее |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како сите а сакаат Калиопи сега,а?
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За пласман во финале чинам и Калиопи ќе помине низ триумфалната капија. |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,пак ќе има лигавење и што напраивме 8-мо место зедовме!
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....sme vlegle vo finale.....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како сакате кажете - Калиопи имаше многу моќен настап. Грмна таму меѓу сите тие досадни тралалајка песни. |
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sega ja izgledav kako ispeala.....odlichno
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Феноменално
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не грешам душа убаво испеала.
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas bev skeptik si priznavam,... sekoja cest za Kaliopi!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicna pesna, moj favorit za godinava...samo uste cela pesna da bila na italijanski ke bilo preubavo. Mi se dopaga isto taka i na Germancite...a Zeljko zarem treba da go spomnam. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас викам прво место да делат Македонија и Италија Скромна сум нели |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopsto ne mi se dopaga sto Evrovizija se pretvori vo Anglovizija
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |