IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како да допреш до женското срце?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да допреш до женското срце?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2011 во 17:18
Ае... кој гледаммизненадување   големо%20гушкањебакнеж бакнеж бакнеж

Абе Тигар, зарем така мислиш ти да чепкаш на некого у срце?? Па нели срцето е незен орган и не личи да го чачкаш со метал:???трепкање
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2011 во 18:03
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Ова ми се допадна...
[QUOTE=Iron Man]Како да усреќиш жена, а како маж?

Како да усреќиш жена?
За вашата жена да биде задоволна, доволно е само да бидете нејзин...

1. пријател
2. другар
3. љубовник
4. брат
5. татко
6. учител
7. инструктор
8. готвач
9. столар
10. водоинсталатер
11. механичар
12. дизајнер
13. креатор
14. сексолог
15. гинеколог
16. бабица
17. психолог
18. психијатар
19. терапевт
20. организиран
21. добар татко
22. многу чист
23. симпатичен
24. атлетичар
25. чувствителен
26. грижлив
27. џентламен
28. интелегентен
29. сонувач
30. креативен
31. мил
32. јак
33. полн со разбирање
34. телерантен
35. внимателен
36. амбициозен
37. успешен
38. храбар
39. одлучен
40. доверлив
41. поштован
42. страстен
43. љубезен
44. склон на купување
45. не склон за правење проблеми
46. многу богат
47. скромен
48. да не гледа други

исто такамора да внимавате и на тоа да:

49. не бидете љубоморен (но не и незаинтересиран)
50. се сложувате со нејзината фамолија (но не премногу)
51. не и ја ограничувате слободата (но да се интересирате каде е и со кој излегува)

Исто така многу важно е:

52. Да не ги заборавате важните датуми: (венчавката, свршувачка, првата средба...)
- годишнина од матурата
- имендени
- менструација

За жал, ако и безусловно ги прифатите овие инструкции, тоа нема да ви биде доволна гаранција дека таа ќе биде 100% среќна, бидејќи може да се чувствува како да сте и го скратиле животот во една загушлива брачна перфекција и да избега со првиот кучкин син, страшливец, пијаница или фолирант на кој ке наиде.

Можеби... но ако го исполнуваш условот под број 46. сите други ќе ти ги прости жената.
о боже па сите овие карактеристики ги нема ни принцот на белиот коњ па јасизненадувањеизненадувањеизненадување
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 00:25
Како да усреќиш жена(водич за искомплексирани луѓе)

1.Со тоа што си маж
2.Со тоа што си маж
3.Со тоа што си маж

Изменето од DragancoLeskoec - 07.Јуни.2011 во 00:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 00:27
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

-со ова.

Мислам, не се труди да ја промениш или било што.
А да, подобро да ја сакаш многу, мислам за твое добро и да не пробуваш да ја разбереш.

Паметно дете, освен со сакањето(немора да значи).

Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 08:32
смеење., смеење tiggy malku gi izme6ala instrumentite., ama aj neise lichat si.,

abe za sreka na i dvajcata ., a idvajcata da bidasrekni ., edinstven uslov shto treba da se ispolni e i <> dvajcata da bidat  g l u p i., do taa merka  6to  neznaat 6to gi 4eka posle toa golemo da aaaaaaaaaaaaaaтаганамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 09:11
Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

Како да усреќиш жена(водич за искомплексирани луѓе)

1.Со тоа што си маж
2.Со тоа што си маж
3.Со тоа што си маж

samo vaka bre, samo vaka, Draganco bravo
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 10:11
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Ае... кој гледаммизненадување   големо%20гушкањебакнеж бакнеж бакнежАбе Тигар, зарем така мислиш ти да чепкаш на некого у срце?? Па нели срцето е незен орган и не личи да го чачкаш со метал:???трепкање

Подобро да чепкаш во срце, него ли во глава... Кај женските обично во првово има повеќе материјал, од вака што сум видела...

Ајде... нека ме прегази сега феминизмот.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 11:51
 aj shto  ja zavrtev rabotava na shala ., голема%20насмевка., tuku sega ozbilno so iskustvo od 30g brak i toa aj da kazham ne idealen ama tuka nekade.,dechki samo nekolku raboti se potrebni bez mnogu filozofiranje.,

verba

ljubov

nezhnost

i sekogash ubav zbor

tolkun teshko a taka lesno ostvarlivi celiголемо%20гушкањенамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
LoverBoy2 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни

Регистриран: 04.Јуни.2011
Локација: Macedonia
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 22:07
Temava sho ja otvoriv ne e za kako da usrekis zena tuku za kako da dopres do zenskoto srce pa zatoa ve molam ako znaete pomognete pisete nekoj sovet a ako ne ucete.A zenski ne trebaat na temava oti e za mazi i tie mozat samo da posmatraat :D
Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни кога ни како ќе ја пронајдеш
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 22:29
Полека бе Лаверче...намигнување Ете зошто не знаеш како да допреш до женско срце. Од кого ќе добиеш бе совет ако не од женско? Музафер од Лажани да не сакаш да дојди да ти објасниплазење смеење Па за да допреш до срце тоа се прави преку задоволство ,а не преку орјатосување...
Бато... дужењето со цури и блискоста со нив ќе ти го дај одговорот... едноставно ќе знаеш како со чупе... Ако не се зближиш и немаш слух за нивните тажења и плачења, па нивни перверзни идеи и све што му иди на памет, тогаш никогаш нема да научиш како до женско срце намигнување Проверена работа...голема%20насмевка

смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2011 во 22:40
Originally posted by LoverBoy2 LoverBoy2 напиша:

Temava sho ja otvoriv ne e za kako da usrekis zena tuku za kako da dopres do zenskoto srce pa zatoa ve molam ako znaete pomognete pisete nekoj sovet a ako ne ucete.A zenski ne trebaat na temava oti e za mazi i tie mozat samo da posmatraat :D

Ако имаш сличен проблем, совети нема да ти помогнат, само ќе те дозбунат.

Само прифати го ова и ќе тргниш во права насока : Не му вервaј на ниедна твоја или туѓа мисла за шо е правилно а шо е грешно !Измиј си го мозокот на било каков начин и вервај дека ако си роден како машко сексуалната комуникација со жени ти е природна способност поголема од која и да било сила на светот(и твојот памет, изглед, сите атрибути).Вервај во то дека си природно привлечен без разлика на која и да било твоја мисла или верување, и дека ниеден фактор во твојот живот, ниеден неможи да го смени тој факт.

Ко ќе ја прифатиш ова едноставна вистина, сите работи се случват природно и без труд(секаков труд, акција, размислување е пречка).

Изменето од DragancoLeskoec - 07.Јуни.2011 во 22:48
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2011 во 13:53

"Srce je moe violina, shto je dirash kad neznash da svirash" - taka nekako pee LEPA, neli?
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2011 во 18:18
eeeeeeee pa prasajte neso polesno ova e epten lesno....so pari mn normalnoда
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
LoverBoy2 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни

Регистриран: 04.Јуни.2011
Локација: Macedonia
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2011 во 18:38
hahhaha go nemam toj problem ti blagodaram na prasanjeto ama znam mn deca koi sto go imaaat toj problem pa jas sakam samo da mu pomognam
Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни кога ни како ќе ја пронајдеш
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.