|
ОНА или ДУИ е српска креација |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da ne go vrbuvale ushte u osnovno..."tajnite" sluzbi ?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ibar ne e toj sto mislaat povekeminata
|
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..kako i bi bil...ako sega ima nema ni peeset , toa znaci ushte golobrad deka bil "faten"....a be ajde...shto nema da smisli vekje,...slovenski mozok!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е како имаме уште живи борци од втората светска војна А к*рири немаше |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трајче беше к*рир Мамамд,мало дете,а види сега колкав маж израсте
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Али Ахмети (алб.: Ali Ahmeti; 4 јануари 1959 во село Зајас).Ахмети завршил литература во Тирана. Во 1980 станал член на илегалната организација „Марксисти-ленинисти на Косово“.Мал мал ама уште на 20 години терорист
|
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mungos te pocituvam kako zdrav covek neznam oti se zamaras so dui mislam stvarno taja partija ni samata neznaj kako se oformi i koj ja oformi |
|||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам кој ја формирал Она..АНА ама Тачи остро напаѓа. Да блефира, не би атакувал така отворено.Што има Тачи во рака?
Отворено писмо од Мендух Тачи до претседателот на Косово |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Школска, Тачи не напаѓа. Тачи остро и од петни жили сака да ги натера и оние во Косово и овие кај нас да ја кажат вистината за Али Ахмети а пото нормално и за ОНА и АНА. Поентата е што на некого таму во Косово и тука кај нас му смета ако тоа се обелодени и затоа стварат ситуација дека Тачи блефира. Тачи само ја бара вистината која и многу бргу како стојат работиве кај нас ќе ја обелодени. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пријателе мене ич не ме интересираат албанците,само некој од нашите одродени македонци ни ги покажуваа како борци.Па време е да падне митот. |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Целосно си во право. Но, на 20/21 Јануари 2010 година имавме ДЕБАТА токму на оваа тема......соработен наслов.....................ДЕМИТОЛОГИЗАЦИЈА воопшто и на 2001 година. Одма ќе ти кажама, од одговорно/уредно повиканите од цивилниот дел дојдоа само едвам 35%. Дебатата сепак си го доби својот ефект но, што од тоа кога ние од одбраната и безбеноста ги изморивме оние кои навистина си ја сакаат татаковината и на Поканата се одзваа и одговараа- дебатираа на зацртаните прашања и на оние кои ние одатно им ги поставувавме. |
|||
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Najgolema greska napravi Ljubco koga donese zakon da moze sekoj da si pogledne vo dosijeata koj gi vodea sluzbite.
Siptarite togas si gi otkrija poveketo od kodosite od nivnite redovi koi rabotea za interesite na sluzbite, i najdoa nacin da gi otstranat od nivnite redovi, od koi poveketo bea likvidirani kaj nas, na kosovo i vo Albanija. Togas se napravi nenadoknadiva steta na operativnata sposobnost na sluzbite da deluvaat preventivno, i se sluci toa so se sluci. Kodoskata mreza koja bese pletena so decenii preku nokj se napravi pepel. Posle toa ne ni mozea da vrbuvaat novi, zasto nikoj ne im veruvase na sluzbite, sto e i normalno. Niedna sluzba vo svetot ne pravi taka so svoite dousnici. Prasanjeto e zosto toa Ljubco go napravi, na takov nacin, dali bese cist amaterizam na togasnata vlast ili nekoi drugi pogolemi mokjnici go napravija toa verovatno nikogas nema da se doznae. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne go napravoi toa Ljubcho. Jabolkoto na razdorot vo negoviot hipotalamus toa go napravi. No,ednash trebashe i do ova da dojde. Kako mozje nekoj si neranimajko da pishuva se i seshto za lugjeto od sluzjbat za bezbednost civilni dosieja koga na sekoe DOSIE na pripadnik na ovaa sluzjba stoi samo ime i prezime na chlenot na taa sluzjba a PAPKATA? vo nea sem ime i prezime nema nishto drugo. koj go izdava svojot narod vo ovoj sluchaj?| Nekoja para sluzjba na SBIR? Nekojsi skorojevikj od DBK? PA koj bi drug do vnucite na Kljusev pokojni koj i samiot se zjaleshe od niv. Pochnuvajki od Kole zavrshuvajki so Sasho, koj ne pokrena inicijativa ni za misterioznata smrt na sopstveniot tatko koj za MAkedonija ja izgubi glavat vo Prestolninata na R. Makedonija a mu ja najdoa nekade vo blizina na Vranje R. Srbija. P.S. Voziloto so istie RT vo koje besne pronajdeno teloto na poginatiot minister i den denes e vo upotreba vo MVR isto kao i Dzjipot na Bekam. znachi odgovorot e: ONA i DUI/UCHK i OVK se formirani vo Belgrad i finansirani vo od Belgrad. Prashanje e za poshirokata javnost, koi se motivite koi gi vodea Skopje i Belgrad da gi formiraat ovie organizaci? i koj vo suhtina na oficijalen Belgrad i oficijalno Skopje mu nalozji za debeli pari da go stori toa, za potoa da se sluchi toa koje se sluchi. Изменето од orlov - 31.Октомври.2010 во 23:24 |
|||
|
|||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |