|
Провокација |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako uspees da dostignes nivo ,provokacijata da ne te pomesti i ednostavno da ja ignoriras togas taa se vraka kako bumerang kaj onoj od kogo e pratena .
neka egoto prestavuva odraz na mesecinata vo brziot planinski potok , mirno i stabilno , a neka rabotite okolu nas se brzata planinska reka koja kolku i da e diva i brza ne mu moze nisto na odrazot na mesecinata vo nea
mi se bendisa mislava pa sakav da ja spodelam so vas
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ме потсети на суштество кое ми е постојано во мислите.. Барбика која има на мене карактер налик во краен случај на безовразлук се брани и реагира...
Убавиот збор отвара врати железни точно кај луге кои имаат и држат до се*е... |
|
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нон стоп ме провоцират во живото ама се трудам да ги игнорирам и да гледам на позитивната страна.
|
|
и то...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можи да ме испровоцира само некој/а сељанец/анка шо ми презборвит и за инет ми брборит нешо...е тогаш сум немогуче ...али ко ке фатам да се дерам еееееј...да пцујам, да вреѓам...добра сум во јадење лајна...знам да мавнам таму кај шо болит најмногу...mnogu poveke sakam da se tepam nego so vrekanje bidejki koga vrekam glasov mi e mnogu smesen
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nekoi licnosti so me provociraat ama mene mi ostanuva odvreme
navreme da se nasmeam ....nemam vreme da im obrnam vnimani...a koga kje
im obrnam....ete taka...se smeam...
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На провокации секогаш реагирам различно, зависно од расположението.....
Ако сум супер расположена ништо (скоро) неможе да ме изпровоцира и да
се изнервирам, а ако сум изнервирана и некој ме испровоцира..... е
тогаш тешко него
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu,mnogu retko reagiram,vsusnost i ne se ni lutam, ednostavno razni lugje,razni karakteri,a ako se slucuva nekogas da sum provocirana po 1000000 pati reagiram,ama najiskreno posle mi e zal,najmnogu za sebe a i za drugiot sto sme se donele vo situacija na gorchina i loshi chuvstva,ednostavno mnogu mi e poubavo koga ne vrakam,se chuvstvuvam pogolema,poshiroka,pochovek
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se dopolnamveruvale ili ne vo sekojdnevniot zivot nikogas ili skoro nikogas ne sum doshla vo konflikt ili navreda,provokacija ili slichno,ama na forumov otkriv drug svet....toa e mozebi poradi toa sto edno e da se gledash so nekogo vo ochi i da razgovarash,a drugo e komentari,tekstovi,ponekogash pogreshno sfateni,pogreshno napishani....a mozebi takvite loshi temi i karakteri pa ne gi ni sretnuvam vo krugot vo koi se dvizam...stvarno neznam
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi trebashe da dojdam do toa veruvaj,toj pat ne e lesen,ama energijata shto ja troshat lugjeto "grizejki"se za nekoj tugj problem ,da ja nasochat kon dobro za cel svet -pa za sebe, ke dade ke im dade pogolem mir
|
|
|
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beleg vredelo da ostanesh svoja na svoeto, da bidesh dostoinstvena na nemirot koj nekoj sakal da ti go sozdade so provokacijata.
Svetot e zbir na sekakvi karakteri samo kakva kje bide dushata na provokatorot..temna i crna... samiot treba da razmisli i da se vpusti vo svetot na poinakov nacin, samo taka ke dojde do kraen zbir koj ke glasi, mirna dusha |
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ретко кога успевам да се воздржам на провокации...
имам исклучок, кога свиркаат или довикуваат сељачиштата од моето маало никогаш ама баш никогаш не реагирам зашто знам дека тоа би го сакале
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аселера, не знам каква си во стварниот живот, ама аватарчињава ти се стално подготвени за борба
П.С. Не дека и мојот не е сличен, ама некако помирољубив ми изгледа . |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |