|
Кој е најдобриот политичар ??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, не сум вработена , работев во социјално 6 години се додека не го родив првиот син, и бидејќи работев преку младинска задруга, немав право на боледување...
Мојата кума работи веќе 16 години во истата институција де преку младинска, де со договор на дело.... Само ќе напомнам дека во поранешниот систем барем тоа беше идеално решено , или си на замена, или после 6 месеци приправнички стаж добиваш решение. |
|
KIRIL
Група Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas mi e zal, osobeno koga se ima i dete i veruvam deka e mnogu tesko ako se nema dopolnotelni prihodi, ili tuka se domasnite? Vo poranesniot sistem nemam nekoja pretstava kako bilo za toa, mozno e da bilo polesno da se dobie nesto ali... sepak ke ja zadrzam mojata rezerva za toj period od nasata drzava, bidejki ne mi se dopaga izrekata:" site ednakvi" da ali vo siromastija.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што е добро да имаме 90%сиромашни и 10% богати.Системот порано беше не добар него екстра за обичниот граѓанин само нема кој да признае па се у државава отиде овие последниве 3,5год. и пак ли ке се правиме дека ништо не се случило.Поубаво да бевме и ден денес у војна ама со кренати глави и сити стомаци него понижени и гладни а без војна.Него разбирам јас има некои и кога ке се спомне војна се у состојба да киднат од земјава а камо ли па да ја видат и учествуваат во неа
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини да те прашам!!! Преку ФЕНИКС Младинската задруга, или преку ФАЛКО????? |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема помош од домашните, сами живееме со мажот од неговата плата, 9200 ден.
Задругата се викаше Партнер, во просториите на Младинскиот Центар |
|
KIRIL
Група Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A so kogo vojna boogie ha ha ha? A za siromastijata vidija konverzacijata madju mene i butel. |
|
KIRIL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno e tesko da se zivee so 9 200den. osobeno vo Skopje, za vo pomalite gradovi nekako moze da se turka, tuku za sto sakas da razgovarame otkako se nadevam gi pominavme politickive temi???
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па туркаме....
|
|
sotir
Нов член Регистриран: 25.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj politicar sto nemisli za svojot narod e imbecil kretenoidno sustestvo i stoka koja treba vednas da se zakole i nabie na kolec na sred plostad. A takvi se : "SITE" od nikogo arno nevidel ovoj narod MAKEDONSKI.
|
|
KIRIL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E arno be sotirce, kaj da barame takov??? |
|
bitolcanec
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mozite da go velicate i glsate za drugarot Tito!
Ako Yugoslavija bese izgradena na zdravi noze i stabilni meguetnicki i megunacionalni odnosi togas ke postoese i den denes! |
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe more i za politicar si ima soodvetni visokoobrazovni institucii,ama nikoj od nasive ne ni znae deka postojat.najgolemite funkcioneri imaat zavrseno za doktori,za ekonomisti,inzeneri,a nikoj za politicar.ali site imaat zavrseno za aramii,alkoholicari,ludaci i so ti znam ja drugo. |
|
respect my authoritaaa
|
|
KIRIL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bitolcanec, sto od sto se soglasuvam so tebe. Mozi malku ako sakas i da ja razvieme taa tema?
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква врска има пропаста на Југославија со успешноста на Тито како политичар? Битолчанец , 5 пари не вреди изјавата. Може да се збори за времето кога тој дејствувал како политичар, а не за она сто се случувало после неговата смрт.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |