|
Импресиониран/a сум од.....? |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | |
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
impresionirana sum od postovite na brza
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од Анакин.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од неговите песни
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Импресионирана сум од...смислата за хумор на мами |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
импресионирана сум...од неговите песни,неговите стихови
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
impresionirana sum od edna sluzbenichka.....samo dva pati mi rece ...aj ne bide dosadna gledash deka zboram na telefon ,a ja pa bezobrazna ja prekinav
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Службеничката која ја прекина во муабетот цел ден ја потпевнуваше....и таа беше импресионирана како мене
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
impresionirana sum od toa shto me tera offtopik da odam a za pesnava na lp ke se razbereme
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
impresioniran sum ,...od toa shto izleguva deka tuka e...telefonistkata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Импресионирана сум од ботокс дејството на една лута пиперка....ми отече устата
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од песната:
Удара гитару тај металац... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе му испратам на Перун...барање..да направи...новитет...ПОРАКИ ВО АРХИВА
------------- Јас сум импресионирана од еден ..ник...повеќе човек...отколку само ник...некој што од време на време...ме тера да размислам...што правам во животов...затоа што..на прв поглед...изгледа дека..знае како ...да го живее животот....без да ги гледа тие...околу себе за таа личност...иако не е многу активен ник..особено тука |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
импресиониран сум со Македонскиот народ ........
колку само може да истрпи и пак да вика дека му е фино ..........
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |